Направете най-финия си ход със SWATCH SKIN

1815
Направете най-финия си ход със SWATCH SKIN

SKIN отбелязва начало на новата ера на най-тънките модели часовници SWATCH

Вдъхновена от вълнението по неизвестното, красотата на движението и в очакване на промяната, колекцията SKIN на Swatch представя няколко модела с минималистичен дизайн в два различниразмера на корпусите подходящи и за двата пола. Новият стил постига изчистена, елегантност с отличаващия се иновативен, двойно инжектиран корпус със специална двуцвентна вълнообразна форма по дължината на оформящия ръб.



От SKINSKIN с неуловимия телесен цвят “nude” до привличащата черно/бяла комбинация на SKINNOIR, всеки от моделите  разкрива поразяващия вълнообразен елемент както и новия дизайн на короната (с форма на скъпоценен камък) и изтънчения вид на циферблата. Тази нова многоцветна колекция се предлага в два размера Regular и Big като всеки модел се носи с лекота, която дава усещане за свобода и вдъхновение за движение.

#YOURMOVE

Усещането за движение се подсилва от всеки елемент на дизайна на SKIN. Вдъхновен от мечти, идеи и възможности, #YOURMOVE е история за преобразяване. Това е приказка за свободата, разкриваща основните  движения на живота когато си позволяваме да покажем емоции, създадем промени и да потанцуваме с непознатото. Със серията SKIN, самоизразяването е силата да се сближаваме с увереност и да живее по свои правила.

Семпъл перфекционизъм в новото бижу на Swatch

Стилът е огледало на вътрешното ни усещане за света. Той разкрива пред другите част от това, което сме. Стилът не е само това, което об...

Още снимки на фините модели и допълнителна информация може да видите на SWATCH.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com