7 храни, които могат да убият либидото ти

21599
7 храни, които могат да убият либидото ти
Снимка: iStock/Guliver

На среща много от нас с нетърпение очакваме вкусното хранене с партньора си, последвано от секс, който (надяваме се) е много вълнуващ.

Точно както някои храни могат да стимулират сексуалното ви желание, други могат да понижат либидото ви, да направят по-труден оргазма и да ви накарат да се помъчите доста, за да достигнете до върховното удоволствие. Ако планирате романтична вечер с партньора си, това са храните и напитките, които е добре да избегнете.

Кои са задължителните храни в нашето меню?

Не винаги изразът “здравословно хранене” предизвиква в нашето съзнание картина и асоциация за вкусна храна. Често живеем с ...

Алкохол

Това изглежда противоположно, защото може също така да заблуди мозъка ни, за да мислим, че сме уверени и безгрижни, но алкохолът е депресиращ и забавя функциите на централната нервна система.

В допълнение към факта, че алкохолът убива настроението в спалнята, телата ни също трябва да обработват цялата захар, която присъства в алкохолните напитки. Сякаш не е достатъчно, че ни пречи да достигнем истинско сексуално удоволствие, алкохолът често ни оставя да се чувстваме бавни и депресирани на следващия ден. Колко нещастен двоен удар.

Пуканки

Ако планирате да прекарате романтична вечер пред телевизора с любимия, последвана от страстен секс, не включвайте пуканките в менюто си. Химическите вещества, използвани в обвивката на пуканките, са свързани с по-ниско сексуално желание. Чувалите за пуканки съдържат перфлуороалкилови киселини, които намаляват броя на сперматозоидите при мъжете и намаляват либидото при жените.

Държавата няма да даде храни на бедните през тази зима

И тази зима бедните хора, които имат право на хранителни продукти по оперативната програма на ЕС, няма да си ги получат. За поредна го...

Пържени храни

Всички знаем, че мазните, пържени храни не са точно най-здравословните добавки към нашата диета - но всичко е наред, ако ги консумираме умерено. Въпреки това, бихме ви предложили да запазите тези вкусни пържени картофи за дните, когато не планирате да правите секс с партньора си. Тъй като солените храни причиняват задържане на течности и подуване на корема, често срещано е да изпитват нива на дискомфорт след консумирането им. Излишно е да казвам, че това сериозно може да попречи на вашето желание за секс. Пържените храни също могат да причинят умора и дехидратация", а това звучи като рецепта за бедствие в спалнята. Затова, ако планирате романтична вечеря последвана от секс, заложете на нещо по-здравословно.

Сирене

Въпреки че сиренето е абсолютно вкусно, то може да предизвика хаос с вашите хормони както за мъжете, така и за жените. Тъй като засяга както тестостерона, така и естрогена, сирената намаляват либидото – затова, по-добре оставете сирената за вечерите с приятели и ги заменете с нещо друго, ако планирате романтична вечер с любимия.

Газирани напитки

Изтеглят заразени със салмонела детски храни от 83 страни

Общо 12 милиона кутии с детски храни, заразени със салмонела, на компанията „Лакталис“ ще бъдат изтеглени от 83 страни, съо...

Консумирането на сода и всяка храна или напитка, която е с високо съдържание на рафинирана захар, е бърз начин да убиете секса. Рафинираната захар се свързва с повишени нива на тревожност и депресия, които са две бързи либидо-убийци. Повишените нива на глюкозата могат да потиснат функционалността на мозъка ви, което отрицателно влияе на вашето настроение, наред с други неща. Други храни и напитки, които са с високо съдържание на рафинирана захар, включват бонбони, сокове и сладки закуски. Затова избягвайте ги, ако ви предстои да правите секс тази вечер.

Зърнени закуски

От всички предмети в този списък, любимата зърнена култура има най-интересната причина да бъде либидо-убиец. Джон Харви Келог, създателят на зърнените закуски, бил огромен вярващ във въздържанието и прекарвал доста време търсейки храни, които биха застрашили сексуалните усилия. Ако искате да се разбунтувате срещу Келог и очевидното му желание да ви лиши от задоволителен сексуален живот, консумирайте любимите си зърнени закуски с естествени афродизиаци като канела и мед.

Бобови култури

Въпреки че боб и бобови растежи обикновено са здравословно допълнение към вашата диета, те не са точно благоприятни за задоволителна сексуална нощ. Те са натоварени с олигозахариди (въглехидрати, които трудно се смилат) и създават газ в дебелото черво. Неразположеността в областта на корема може да бъде физически неудобна до точката на болка и може да ви бъде трудно да се чувствате супер секси и в настроение, когато сте пълни с въздух.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com