8 подаръка, в които всяка представителка на зодия Скорпион ще се влюби

27023
8 подаръка, в които всяка представителка на зодия Скорпион ще се влюби

Скорпионите са една от най-противоречивите зодии . От една страна са страстни и любящи, от друга зли и брутално откровени. Ето защо в месеца на зодия Скорпион, не е добра идея да пропускаш рождения ден на своята приятелка, представител на тази зодия.

Ако се чудиш с какво да я изненадаш, имаш право. Те са толкова всестранно развити, че е трудно да отгатнеш какво точно би ги зарадвало. От друга страна са напълно непредсказуеми и често бягат от всякакви клишета. Ето защо ние сме тук, за да помогнем.

Ето 8 идеи за подаръци, които всяка представителка на зодия Скорпион ще хареса.

1. Настолна игра

Как скорпионите провалят живота си, без дори да го осъзнават

Скорпионите са едни от най-страстните и забавни знаци в зодиака. Но както всички останали, те имат и лоши черти, някои от които пречат ...

Този подарък ще и помогне да се отдаде на двете си любими страсти: времето, прекарано с любими хора, и интелектът. Чудиш се кой винаги побеждава в тези игри? Правилно – жената Скорпион. Тя има такава спортна злоба, че никой не би могъл да се изправи срещу нея.

2. Комплект бомби за вана

Едно от нещата, които жената Скорпион наистина обича, е да се грижи за себе си и да се глези. Ето защо, ако и подариш комплект бомби за вана тя ще бъде много впечатлена. Всъщност, всеки комплект, който я подканва да се погрижи за себе си ще и хареса.

3. Нещо със знака на Скорпиона

Може да е нещо просто, като джобна кърпичка, тефтерче или ключодържател. Представителките на зодия Скорпион обожават зодията си и именно затова ще се зарадват на всичко, които им напомня за нея.

Трябва да знаеш тези 10 неща, ако обичаш Скорпион

Излизате с, влюбени сте в, омъжени сте за Скорпион? Вероятно вече сте научили едно-две неща за него за времето, в което сте заедно. Ак...

4. Кутия за бижута

Жената Скорпион харесва бижутата, но нейните са толкова разнообразни, че е трудно да избереш какво точно ще и хареса. Ето защо, по-практичен подарък би бил кутията, в която тя да може да подрежда любимите си бижута.

5. Книга

Но не избирай коя да е книга. Избери книга, която е провокативна и интересна. Типичните любовни романи няма да я впечатлят. Дори могат да я подразнят. Жената Скорпион харесва философските размисли, автобиографичните книги и всичко, което е свързано с развитието на интелекта.

6. Парфюм

10 неща, заради които зодия Скорпион е УНИКАЛНА

Всяка зодия се характеризира с конкретни черти, които я правят уникална и ценна. Стане ли въпрос за представителите на зодия Скорпион, ...

Ако решиш да избереш парфюм, добре е да познаваш много добре жената, която ще го носи. В противен случай може да не го хареса. От друга страна, много е важно не само течността в бутилката, но и цялостната визия на парфюма. The One на Dolce&Gabbana е точно такъв: сладък, стилен и припомнящ, че тя е една на милион.

7. Кутия със загадки

Също както настолните игри, кутията със загадки е нещото, което жената Скорпион ще оцени истински. С нея тя ще може да се забавлява, решавайки загадките на Шерлок Холмс – нещо, което тя обожава.

8. Бижу със син топаз

Жената Скорпион може да е трудна откъм избор на бижута, но винаги би оценила подарък, който съдържа в себе си камъкът на нейната зодия. Ето защо няма да сбъркаш, ако избереш бижу със син топаз.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...