9 причини да се омъжите преди 30 години

2854
9 причини да се омъжите преди 30 години

Живеем в епоха, много по-различна от тази на нашите родители, баби и дядовци. От години всички ние сме приели следния модел за развитие – завършваме училище, после университет, намираме си хубава работа, ставаме финансово независими и едва след това се отдаваме на идеята за създаване на семейство. Е, когато дойде това време лека-полека започваме да разбираме, че може би сме закъснели за някои неща...

Днес ще ви представим 10-те причини, заради които си струва да се вречете във вечна вярност на любимия човек, без да чакате "общоприетата възраст" за това.

6 дрехи, които НЕ трябва да носите на сватба

Искате да направите добро впечатление на сватба и когато след години младоженците разглеждат снимките си, да се усмихват на тази с вас?...

1. Когато сте млади, вие все още възприемате половинката си като вашия най-добър приятел, а не като човека, с когото трябва да си поделите миенето на чинии, прането, разхождането на кучето и т.н.

2. И двамата сте изпълнени с надежди и светли очаквания за семейния живот, а не с предразсъдъци и страхове, породени от наблюдването на други семейни двойки.

3. Ако си представяш голямо семейство с поне 2 деца, най-добре е да родиш първото между 25 и 30 години.

4. Когато се омъжваш за мъж над 30 години, то трябва да вземеш предвид, че той вече има изградени навици, които е много по-трудно да се „ошлайфат“. Същото важи и за теб, разбира се.

93-годишна булка стана сензация в интернет (СНИМКА)

Откриването на подходящата сватбена рокля е едно от най-трудните начинания за една бъдеща булка. То, обаче, може да се превърне в истин...

5. Можете да си „поживеете“ няколко години, без да мислите за деца (При браковете след 30 години, детето е приоритет номер 1).

6. Имате време да планирате бъдещето си заедно без да бързате.

7. Постигате успехи в кариерата и знаете, че там винаги ще има един човек, който ще се радва колкото вас.

8. Научавате се да имате общи финанси и да разпределяте семейния бюджет. (Повярвайте ни, след 30 е много по-трудно да свикнете с идеята, че заплатата ви вече не е само за рокли и вечери по женски)

Луиза Григорова стана госпожа Макариева (СНИМКА)

Луиза Григорова се омъжи за приятеля си Мартин Макариев на морето. Актрисата сключи брак с режисьора на малка сватба в Лозенец в неделя...

9. Бракът на ранна възраст възпитава отговорност, липса на егоизъм и отдаденост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com