Айвън Мууди напуска Five Finger Death Punch

15925
Айвън Мууди напуска Five Finger Death Punch
Снимка: Getty Images/Guliver

Вокалистът на  Five Finger Death Punch Айвън Мууди ще напусне хеви метъл бандата. Това е съобщил той в интервю за денвърското радио KBPI.

По думите му планът е да напусне групата след края на турнето през 2017 г. Мууди е потвърдил информацията, че ще сформира нова банда.

Gorillaz не спират с новата музика (ВИДЕО)

Най-известната анимирана група в света Gorillaz не спира да радва феновете си с нова музика.  Само преди минути бандата пусна още...

"За да съм напълно честен, аз и Five Finger Death Punch поехме по различни пътища. Много сме горди от това, което постигнахме. Години, години работа", споделя той. "Време е всеки да поеме по пътя си и да се заеме с нещо ново", казва още Мууди.

Припомняме, че Айвън Мууди беше заменен с Фил Лабонте от All That Remains за няколко концерта по време на настоящото турне.

Припомняме, че на концерт през месец май 2015 г. в Мемфис бандата изпълни няколко песни, след което напрежението между вокалиста Айвън Мууди и останалите от бандата излезе на повърхността.

Барабанистът Джереми Спенсър напусна сцената след спор с Мууди, а след това го последваха и останалите от групата. Това шоу беше и повратна точка за тях. След шоуто вокалистът обърна внимание на своето поведение и най-вече на проблемите си с алкохола, като дори влезе влезе в рехабилитационна клиника.

Rammstein пуснаха трейлър към концертно DVD (ВИДЕО)

Германските индъстриъл метъли Rammstein ще издадат ново лайв DVD със заглавие "Париж". Материалът е заснет във френската столица през 2...

Този период на групата е описан най-добре в песента "I Apologize".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com