Анджелина Джоли обича да вижда белезите на старостта си

5032
Анджелина Джоли обича да вижда белезите на старостта си
Снимка: Getty Images/Guliver

Актрисата Анджелина Джоли заяви, че обича да вижда в огледалото как остарява, защото за нея „това е знак, че е жива“.

„Когато погледна в огледалото виждам колко приличам на майка си и това ме стопля. Също така виждам как се състарявам и обожавам това, защото ми показва, че съм жива... Виждам недостатъците си. Но това, което ми харесва в образа ми, не се отнася до структурата или външния ми вид. В лицето си виждам семейството си. Виждам истинската си възраст“, заяви 42-годишната звезда в интервю за модното списание „ИнСтайл“.

Джоли сподели какво я прави щастлива

Холивудската звездна Анджелина Джоли се чувства доволна от пълноценния живот, който води, след като се справи с личните преживявания,...

Пред изданието Анджелина коментира и колаборацията си с компанията за луксозни парфюми, декоративна козметика и грижа за кожата Guerlain, която тя наскоро обяви. Тя издаде, че една от причините да обедини силите си с френския гигант е, че продуктите му са били едни от любимите на покойната й майка.

„Тя беше изключително земна жена, никога не се глезеше, не слагаше грим и носеше възможно най-скромните бижута, но имаше и няколко специални продукта за моментите, в които искаше да се чувства като дама. Един от тях беше пудрата й на Guerlain. Това определено беше марка, която тя обичаше и която познавам от детството си“, сподели актрисата и добави, че за нея Guerlain винаги е лъхала на красота, качество и история, а и оперира в страната, която тя най-много обича – Франция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com