Чуйте химна на Световното по футбол 2018 (ВИДЕО)

18775
Чуйте химна на Световното по футбол 2018 (ВИДЕО)
Снимка: Sony Music

Sony Music и FIFA представиха "Live It Up" – официалната песен на Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Русия.

Сингълът "Live It Up" събира някои от най-успешните съвременни артисти за създаването на песен за най-голямото събитие в света на футбола, което стартира на 14-ти юни в Русия.

Световноизвестният актьор, изпълнител, композитор и носител на наградата "Грами", Уил Смит заедно с един от най-успешните латино ърбан и регетон артисти, носител на наградата Грами за латино музика – Ники Джем и поп сензацията от Албания Ера Истрефи – се обединяват в сингъла "Live It Up", официалната песен за световното първенство по футбол.

Музикален продуцент на сингъла е супер успешният DJ, композитор и носител на "Грами" – Diplo – който казва: "За мен е удоволствие и чест да напиша и продуцирам тази песен. Никога до момента не съм участвал в толкова разнообразен творчески екип от артисти от различни жанрове и континенти, които се обединиха в отбор и създадоха страхотна атмосфера в песента".

ПЕСЕНТА ЧУЙТЕ ТУК

Официалната песен "Live It Up" ще бъде представена на живо на финала на първенството (2018 FIFA World Cup), който ще се проведе на 15-ти юли на олимпийския комплекс "Лужники" в Москва. Очаква се събитието да събере над един милиард телевизионни зрители от целия свят.

Премиерата на официалното видео към "Live It Up" ще се състои на 7-ти юни, 2018г.

За новия музикален проект, Уил Смит казва: "Истински съм поласкан от поканата за участие в проекта. Ужасно вълнуващо е, че ще изпълним песента на финала на световното първенство по футбол в Москва. Това е едно от най-мащабните спортни събития в света, което събира хора от всички краища на планетата, за да се наслаждават, забавляват и вълнуват от магията, наречена футбол. Сътрудничеството с Ники, Дипло и Ера за песента е страхотна музикална еклектика от различни вкусове и жанрове, обединени в обща мелодия. С тази песен, ние просто искаме целият свят да танцува".

Вижте програмата за Мондиал 2018 по дни и часове

Вече е ясна и програмата на срещите в груповата фаза на Мондиал 2018. На 1 декември бе изтеглен жребият, който разпредели 32-та отбора ...

Преди дни, Ники Джем, Уил Смит и Ера Истрефи приключиха снимките на видеото към сингъла. Видеото на "Live It Up" е реализирано в Будапеща, където в момента се провеждат снимките на най-новия филм с участието на Уил Смит.

ПЕСЕНТА ЧУЙТЕ ТУК

"Да съм част от официалната песен за Световното първенство по футбол в Русия е изключително вълнуващо преживяване за мен. Работата с такива големи звезди като Дипло, Уил Смит и Ники Джем е невероятна! Още повече, че аз съм и страстен футболен фен и нямам вече търпение първенството да започне." – споделя албанската певица Ера Истрефи.

Кралят на регетон музиката, Ники Джем, заявява: "Да запишеш песен-химн за световно първенство е постижение, което оставя за цял живот. Не са много артистите на планетата, които имат привилегията да са част от този свят. Много съм горд и щастлив, и един ще мога да кажа на внуците си "Вижте какво направих".

Официалното видео от песента химн на Световното първенство по футбол може да чуете в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com