Дневен хороскоп за 14 януари

12643
Дневен хороскоп за 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще ви се наложи да се поизпотите. Отложили сте някои ремонтни дейности, а зимата вече е в разгара си и е крайно време да вземете мерки.

Телец

Това е ден, в който е добре да помислите за самочувствието си и най-вече за това как то да не наранява останалите. Направете го преди някой друг да ви е обърнал внимание на въпроса.

Близнаци

Това е ден, в който ще имате шанса да възстановите свои отдавна загубени позиции. Не се колебайте дълго дали да приемете или не. Следваща такава възможност може да нямате скоро.

Рак

Това е добър ден за разкрасителни процедури. Изпълнете, отдавна замислени промени. Със сигурност всичко в тази насока ще се отрази добре на самочувствието ви.

Лъв

Какво е важно да правим, за да имаме по-трайни взаимоотношения?

Както знаем хората са изключително различни. В живота няма как да запазим връзка или взаимоотношения с някой, ако ние самите не положим...

През този ден не предприемайте рискове, свързани със спортуване или шофиране. Най-добре останете у дома и спазвайте всички правила при боравене с остри предмети или ел. уреди.

Дева

Ще излезете победител от сериозен спор. Ако го провеждате с близък човек, обаче помислете дали хармонията в отношенията ви не е по-важна.

Везни

Това е ден, в който може да ви изненадат с предложение за пътуване. Бъдете подготвени да съберете багаж доста бързо, но само най-необходимото.

За 2018-та си обещай да не позволяваш да разбиват сърцето ти

През 2018 не се връщай при този, който разби сърцето ти. Този, когото си мислеше, че никога няма да спреш да обичаш. Този, който си тръ...

Скорпион

През този ден рискувате да обидите някого. Истината е хубаво нещо, но не забравяйте, че има много начини да бъде поднесена. Бъдете преди всичко любезни.

Стрелец

За някого сте много специален, но не очаквайте, че за всички хора сте такъв. Нечие поведение може да ви се стори прекалено сдържано, а в същност ще е в рамките на нормалното.

Козирог

Видовете връзки при взаимоотношенията с противоположния пол

Взаимоотношенията в любовта са много различни. Разбира се, едни са спокойни, отдаващи се един на друг, а други държат в себе си напреже...

Днес рискувате да загубите голяма част от деня си, като посветите времето си на другите. Може да намерите начин да откажете, за да не се ядосвате, че не е останало време за любимите ви занимания.

Водолей

Упоритостта ви по даден въпрос вече ви носи сериозни щети. Време е да се замислите дали да не смените тактиката, ако искате по-добро ежедневие за себе си.

Риби

Всичко, което направите днес ще бъде следено зорко. Ако искате да се харесате ще трябва да се постараете, макар че естествеността ви е впечатляваща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com