Дневен хороскоп за 15 януари

11802
Дневен хороскоп за 15 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не е добър ден за изясняване на отношения, освен ако не сте решили да признаете чувствата си пред някого. Затова пък може да пазарувате смело вещи, които по някакъв начин са свързани с любовта. За да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на синия или оранжевия

Телец

Този понеделник ще е наситен с любовни авантюри. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек. Но дори със сериозна връзка рискът от флирт е налице. Бъдете внимателни.

Близнаци

Началото на деня ще ви посрещне с приятна среща или добра новина. Звездите ви обещават спокоен и щастлив ден, заради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Рак

Този понеделник може да забавите темпото, най-вече ако работите от вкъщи. Имате нужда от този ден, за да си направите равносметка на станалото до тук и да помислите дали не може да дадете повече от себе си в друга насока.

Лъв 

Седмичен хороскоп за 15-21 януари

Овен В началото на седмицата работното ви настроение няма да е на висота. За съжаление, това няма да избяга от погледа на началниците ...

Този понеделник е подходящ за отправянето на предложения и представянето на нови идеи и проекти. Също така през втората част на деня ще имате късмет и в реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

Дева

Този понеделник е добър за всякакъв вид спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил и е трудно да се докаже точно кой. Ако нямате проблеми със съвестта може да действате с размах.

Везни

Този понеделник е добър за уреждането на юридически въпроси, свързани с пътуване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше образование. Може да получите обаждане от далече с примамливо предложение. Не бързайте с отговора, имате достатъчно време.

За 2018-та си обещай да не позволяваш да разбиват сърцето ти

През 2018 не се връщай при този, който разби сърцето ти. Този, когото си мислеше, че никога няма да спреш да обичаш. Този, който си тръ...

Скорпион

Този понеделник е прекрасен ден за реализиране на идеите ви. Скромност и елегантна настойчивост ще ви направят неустоими. Ако сте жена - подчертайте очите си. Погледът ви ще ви спечели много съмишленици и ще обезоръжи враговете ви.

Стрелец

Този понеделник е добре да сте по-предпазливи от обикновено. Щадете тялото и психиката си. Пазете от натоварващи дейности. Бъдете внимателни при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Козирог

Януарско освежаване

Навярно вече ти е омръзнало от безкрайното празнуване и висене на/около/под маса, което започва някъде около 20-и декември, продължава ...

Този понеделник бъдете преди всичко предпазливи. Бъдете внимателни в приказките си и не позволявайте да се чете по лицето ви. Освен това избягвайте обсъждането, подписването и всичко, свързано с договори за земя или наем.

Водолей

Този понеделник звездите предупреждават да бъдете внимателни, за да не загубите важна вещ. Освен това се пазете от измами, не участвайте в манипулативни игри. Може да попаднете в рискова ситуация.

Риби

Този понеделник ще ви подари лесно превземане на върхове. Денят е подходящ и за учене. Ако ви предстои изпит той ще премине леко и успешно. Добър ден за започване на научен труд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com