Дневен хороскоп за 17 юни

17310
Дневен хороскоп за 17 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ви очаква приятно случка, която ще ви върне вярата в доброто. Не се колебайте да сте активен участник в нея и да допринесете за положителния развой на нещата.

Телец

Тази неделя не прекалявайте с храненето. Възможни са стомашни болки, които да ви попречат да започнете седмицата, така както сте планирали.

Близнаци

Тази неделя ще имате енергия за двамата, така че запретнете ръкави и свършете всичко, което сте отлагали до момента. Най-голям успех ще имате в работата по дома. 

Рак

Тази неделя ви очакват незабравими преживявания, които може да навеят мисли за сериозни промени в живота ви. Преценете добре обстоятелствата и не се отказвайте от мечтите си.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен Време е да направите равносметка на чувствата и желанията си, особено ако се намирате в дългогодишна връзка и живеете малко или ...

Тази седмица е много вероятно да забравите за нечий празник. Ако се сетите в последния момент впрегнете цялото си въображение, за да се представите достойно.

Дева

Тази неделя съвсем случайно ще се заемете с дейност, в която може да осъзнаете свой талант. Помислете за възможности, които да ви позволят да отделяте повече време на хобито ви.

Везни

Тази неделя може да стане ключова, заради осъзнаването на ваши нужди, които сте пренебрегвали дълго време. Отстоявайте себе си, животът минава бързо.

Вижте най-любопитното от изминалата седмица (ВИДЕО)

За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица, редакционният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните новини и виде...

Скорпион 

Тази неделя си дайте повече шансове. Очакват ви интересни срещи. Поставете забавлението на първо място и не се разделяйте с усмивката си.

Стрелец

Тази неделя е добре да помислите дали не сте забравили придвижването на важен документ. Започнете да мислите за организацията на работната седмица и си направете график, който да спазвате стриктно.

Козирог

Ето коя отличителна черта във всяка зодия ви кара да се влюбите

Всеки човек е уникален със своя характер и отличителни черти, които го правят достоен за обичане. Без значение дали става въпрос за уни...

Тази неделя всякакъв вид работа ви е абсолютно противопоказна. Ако ви помолят за помогнете в нещо, откажете с чиста съвест.

Водолей

Тази неделя бъдете нащрек. Има вероятност да загубите нещо важно. При излизане дръжте вещите си в чанта близо до тялото ви.

Риби

Тази неделя не оставайте у дома. Поемете по улиците, влезте в галерии, наслаждавайте се на всичко красиво около вас. Вечерта споделете с приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com