Дневен хороскоп за 21 февруари

19960
Дневен хороскоп за 21 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Предстои ви ден, в който ще проявите изключителна проницателност и смелост. Все пак бъдете разумни. Спазвайте границите на разумното и не се вживявайте в ролята на герой, който може да спаси света от злото.

Телец

През този ден бъдете изключително бдителни. Сега е добре да се отнасяте с подобаващо внимание и отговорност дори и към най-незначителните неща. Не се знае дали нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна важност.

Близнаци

През този ден нека семейството ви бъде на първо място. Заради приятелите си напоследък пренебрегвате важни хора. Така може да загубите ценни отношения, които после ще е трудно да „затоплите“.

Рак

През този ден не бързайте да се сърдите на нечия постъпка, която ви засяга. Изострянето на отношенията няма да ви помогне по никакъв начин. Вечерта ви очаква важно прозрение.

Лъв

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

Овен През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, ...

През този ден избягвайте струпванията на хора. Освен това не влизайте в спор с непознати. Пазете се от всякакъв вид рисково поведение. Не във всеки спор се ражда истината.

Дева

Това е ден за усамотение. По време на разговор сутринта може да се почувствате неловко. Нямате причина за това. Опитайте се да се усмихнете и ще видите как лека полека хоризонтът ще се проясни.

Везни

През този ден ще ви се наложи да влезете в ролята на арбитър. Положете усилия да дадете най-доброто от себе си, но без да се натрапвате. Задачата ви изобщо няма да е лесна, така че се запасете с много любов и нерви.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето и какви изненади крият почивните дни за всяка една зодия. Овен Този уикенд може да се окаже проблемен за любовта. Ако се намирате...

Скорпион

Днес бъдете внимателни при боравенето с остри предмети. Освен това преди да излезете от дома проверете дали сте изключили всички ел. уреди. Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети.

Стрелец

Това е ден за разхищения, но и в това трябва да има мярка, за да се насладите изцяло на процеса, а не да прекарате следващите дни в броене на стотинки. Вземете само това, което действително ви е необходимо.

Козирог

Кое е общото между скачането с парашут и първата среща?

Много хора са зависими от срещите и непрекъснато си уговарят такива. Британските учени откриха защо. Изяснено е, че първата среща с неп...

Тази сряда се помъчете да забравите за проблемите, погледнете с други очи на вашите отговорности. Опитайте се да превърнете процеса в забавление, това е напълно възможно и дори може да надмине очакванията ви.

Водолей

Тази сряда е добре да обърнете по-детайлно внимание на това, какво говорите и най-вече на това, как се изразявате. От това как ще ви разбере човекът с когото разговаряте зависят важни за вас отношения.

Риби

Тази сряда ще бъде по-спокойно отколкото бихте предпочели. Използвайте момента, за да направите всички онези неща, за които все не ви остава време. Ще се гордеете със себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com