Дневен хороскоп за 24 април

19142
Дневен хороскоп за 24 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник няма да е неприятно скучен. Очакват ви много общуване, преговори, пътувания, срещи – служебни и лични. Успехът ви ще зависи от това доколко добре ще планирате дейностите си.

Телец

Този понеделник започнете с лека и здравословна закуска. Намерете време и за гимнастика и всички дейности, които ще ви накарат да се почувствате добре, за да имате сили да се справите с всички предизвикателства.

Близнаци

Този понеделник не бива да пропускате възможностите, които ще ви бъдат предоставени. Сутринта ви очаква обаждане с приятна новина, която ще ви зареди с настроение за целия ден.

Рак

Този понеделник ще се събудите с различно чувство. Не бързайте да го прогонвате. Оставете му се да ви поведе в един нов свят, в който ще бъдете по-успешни.

Лъв

Този понеделник ще започне с необходимостта от обновление. Зарежете всичко старо. Опитайте се да бъдете различни и по-добри.

Дева

Този понеделник няма да ви пожали. Напълно суров първи работен ден, който ще изисква от вас да сте в перфектна форма и кондиция. Не се разочаровайте.

Везни

Още от първия работен ден пред вас ще се появят немалко препятствия в служебно отношение. Причина за това е вашата нерешителност, която сте проявили преди време.

Скорпион

Този понеделник е добре да направите дихателни упражнения, за да бъдете максимално спокойни и съсредоточени. Един контрастен душ може да направи чудеса за тонуса ви.

Стрелец

Този понеделник ще е изключително ползотворен за вас. Всичко, което не ви доставя особено удоволствие като дейност ще спомогне за развитието ви, така че – дерзайте!

Козирог

Как да преодолееш раздялата според зодията на бившия

Раздялата може да е много болезнена, но има начини как по-бързо и лесно да я преодолеем. Ето няколко съвета в зависимост от зодията на ...

Този понеделник ще изисква от вас повече решителност от обикновено. Вие я имате в огромни количества. Дайте добър пример на околните.

Водолей

Този понеделник станете по-рано. Още от първите работни часове може да разберете, че ви предстои пътуване. Извлечете максималното от него.

Риби

Този понеделник не навеждайте глава. Всичко, което се изпречи на пътя ви може да го надскочите. Ще излезете от този ден, изненадани на колко много сте способни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com