Дневен хороскоп за 25 февруари

13243
Дневен хороскоп за  25 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя са възможни някои разногласия в семейството ви. Ваши близки може да играят по правила, които не са ви съвсем ясни. Ако се уморите от този вид общуване не се колебайте да се оттеглите на своя територия.

Телец

Тази неделя си починете активно през първата част от деня, а след това отделете време, за да довършите или подготвите нещо за предстоящия работен ден. Най-добре си осигурете пълно уединение. Само спокойна и сигурна обстановка ще ви помогне да се справите с всичко.

Близнаци

Тази неделя опитайте силата на положителното мислене. Понякога правилното мислете наистина докарва правилните хора и събития в живота ни. Не позволявайте на миналото да хвърля сянка върху настоящето и бъдещите ви планове.

Рак

Тази неделя направете така, че да се фокусирате върху, на пръв поглед, дребните неща от живота и решаването на практични въпроси, свързани с дома. Ще ви се отрази добре всичко, което ще допринесе за повече за ред и комфорт.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за новата седмица. Овен През новата седмица решенията ще взимате заедно с половинката ...

Тази неделя не се подавайте на провокации. Някой може да се опита да подложи на изпитание чувството ви за вина. Не се подавайте, но и направете така, че да излезете достойно от ситуацията.

Дева

Тази неделя бройте до 10 преди да кажете или направите каквото и да било. Сега импулсивни решения са противопоказни. Няма да сте в състояние да оцените трезво ситуацията. В средата на деня може да се появят нови фактори, влияещи на развитието на събитията.

Везни

Тази неделя започнете деня с полезна закуска и умерено раздвижване. Денят е изключително подходящ ден за започване на здравословен начин на живот. Може да включите и партньора ви в тази дейност. Така ефектът ще е по-голям и продължителен.

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

Овен През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, ...

Скорпион

Тази неделя оставете гордостта на страна. Възможно е да сте по-чувствителни от обикновено. Опитайте се да заглушите тези емоции, за да не изостряте напрежението излишно. Прекарайте по-голямата част от деня в дейности, които ви доставят удоволствие.

Стрелец

Това е ден, в който ще са успешни договорките ви с партньора. Използвайте времето, за да изясните някои спорни въпроси между двама ви. Опитайте се да сте умерени в думите, които използвате.

Козирог

Признаците, че той не е щастлив

Вашият партньор идва и казва, че е недоволен от връзката ви? Най-вероятно не. Мъжете са по-склонни да пазят нещата или да покажат своет...

Тази неделя бъдете наблюдател, а не активен играч. Случващото се около вас ще ви показва дали се движите правилно към своите цели, или е необходимо бързо да промените нещо.

Водолей

Тази неделя спазвайте обещанията си и не закъснявайте за срещи. Освен това не се отказвайте от вече завоювани позиции. С любимите ви хора бъдете търпеливи, повече от обикновено.

Риби

Тази неделя ще имате вдъхновение, но е добре да се съобразите със силите ви. Добре е да знаете, че сте направили всичко възможно, за да не ви измъчва после чувство на вина. Намерете време да се срещнете с приятел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com