Дневен хороскоп за 29 април

13907
Дневен хороскоп за 29 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота си починете добре. Може дори да се правите, че не чувате много добре. И без това няма да имате възможност да участвате в събитията, така че си оставете полезната роля на наблюдател.

Телец

Тази събота ако не ви се контактува с хората, не се насилвайте. Опитайте се обаче да не реагирате грубо на техните опити да ви ободрят. Най-добре бъдете възпитано сдържани.

Близнаци

Тази събота може да почувствате внезапна слабост. Това означава, че сте занемарили грижите за себе си. Осигурете си храна, богата на фибри и витамини и много скоро ще се почувствате по-добре.

Рак

Тази събота може да бъдете прекалено подозрителни към всички и информацията, която получавате. Мнителността в случая ще бъде изяло във ваша полза, тъй като ще ви спести неприятните преживявания, свързани с някоя не толкова добра новина.

Лъв

Днес нямате оправдание да бездействате. Ако се стегнете още до обяд ще свършите цялата работа, която ви чака у дома. Следобед и вечерта с чиста съвет може да си угаждате, както си искате.

Дева

Тази събота ще сте самата невинност и доброжелателност. Използвайте случая да контактувате с колкото се може повече хора, за да видят тази ваша прекрасна страна от характера ви. Не забравяйте да не искате отплата.

Везни

През този ден може да се почувствате изолирани . Най-добрият начин да го преодолеете е да се заровите в работа, да останете без дъх, така няма да ѝ дадете шанс да припари до вас. Толкова много неща може да се направят по дома.

Скорпион

Тази събота не забравяйте за силата на похвалата. Тя е нещо наистина полезно и прави много повече, отколкото критиката. Не пестете добрите думи, хората ще са ви благодарни и ще бъдат още по-мотивирани.

Стрелец

Тази събота ще сте самата нежност, което по принцип е прекрасно. В един момент, обаче, е добре да помислите за вашите нужди. Не пренебрегвайте себе си заради някой друг. Това никога не е било печеливш вариант.

Козирог

Тази събота ще имате енергия за двама, но в един момент ще трябва да я укротите. Търсейки изход може да поемете в посока, която не е добра за вас. Водете се от разума и потушете емоциите.

Водолей

През този ден е възможно някой да се опита да си направи неприятна шега с вас. Вместо да му направите удоволствието да се ядосате – запазете самообладание и реагирайте с усмивка и самокритика. Така ще направите опонента си да изглежда смешен.

Риби

Тази събота ще са ви необходими много повече усилия, за да се накарате да излезете на повърхността. Трудното ще бъде до първата крачка, после няма да може да се спрете!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...