Дневен хороскоп за 30 април

16986
Дневен хороскоп за 30 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази недела напрегнатостта може да ви дойде в повече. Вместо да си го изкарате на близките и приятелите ви, насочете енергията си във физическо натоварване. Спортуването прави чудеса.

Телец

През този ден помислете сто пъти преди да кажете нещо или споделите ваша тайна. По принцип този съвет е валиден за всеки ден, но днес е особено важен. Не си позволявайте да преминавате границата, защото може да предизвикате други да кажат нещо, което ще ви нарани.

Близнаци

Тази неделя не си позволявайте да съдите и обвинявате без да сте сигурни във фактите и въз основа на догадки. Това е обидно за другата страна и може да развалите едни, иначе, хармонични отношения.

Рак

През този ден изведете на преден план грижата за вас и любимите ви хора. Намерете сили да се погрижите за себе си и за другите. От вас трябва да дойде инициативата и това ще е от съществено значение.

Лъв

Тази неделя шансът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина и право да сте меланхолични. Половинката ви отдавна чака знак от вас. Не оставайте чувствата ѝ несподелени.

Дева

Днес отговорността, свързана с ваше действие може да ви се стори прекалено голяма и тежка. Крайният резултат и очакваната награда сякаш не ви се струват достатъчни за това, с което трябва да се справите, а не бива.

Везни

Тази неделя посветете на комфорта си. Сега може да се отпуснете изцяло и да се наслаждавате на щастието си. Единственото, което трябва да направите е просто да го поискате. Прекарайте деня по един наистина незабравим начин.

Скорпион

Вижте как отблъсквате хората от себе си, според зодията

Знаете, че имате досадни навици, които успяват да отблъснат хората около вас, но продължавате да ги правите. Проблемът е, че повечето х...

Днес не си правете големи планове, защото обстоятелствата ще са променливи. Може да преживеете разочарование по отношение на ваше очакване от партньора ви. Не го приемайте твърде болезнено, ще премине.

Стрелец

През този ден трябва да проявите повече решителност. Бъдете настоятелни в исканията си, но се водете и от мисълта за другия. Само вашата победа няма да ви донесе очакваното удовлетворение.

Козирог

Тази неделя ще сте изпълнени с най-добрите намерения. Те обаче често водят към ада, а не натам закъдето сте се запътили. Помислете добре дали това искате и дали се готови да заплатите цената.

Зоната от тялото ти, на която той не може да устои според зодията му

Звездите казват, че той просто не може да устои на тази твоя черта. Телата ни са красиви, независимо в какви размери и форми са. Разбер...

Водолей

Тази неделя се опитайте да се отнесете въздържано към всякакъв вид тайни неща. Всичко ново е добре забравено старо. Не си струва да си хабите времето и емоциите в подобни занимания.

Риби

Проверявате докъде може да стигнете. Това е добре само ако сте преценили всички рискове. Опитайте се да си представите всички последици от действията, които предприемате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com