Грешките, които правят жените на първа среща

19106
Грешките, които правят жените на първа среща
Снимка: iStock/Guliver

Когато за пръв път излизаме с някого се опитваме да изглеждаме възможно най-добре, с най-подходящите дрехи, грим и прическа. Доста често обаче без да осъзнаваме, правим лошо впечатление на мъжете.

Всеки един от тях има различни възгледи и възприятия за една дама и ние естествено, няма как да покрием всяко едно изискване. Има много различни представи за първа среща и заради това често стават обърквания.

10 въпроса, които да зададеш на първа среща, ако искаш нещата да се получат

Бракоразводните адвокати и семейни психолози са точните хора, които да ви помогнат да разпознаете червените знамена на връзките. Техния...

Ето и нещата, които отблъскват мъжете на първа среща:

1. Пушите - въпреки че всеки един човек има право на избор и сам определя как да живее, доста мъже приемат негативно пушенето при жените. Според тях това не е красиво и не отива на една дама. Особено, ако мъжът се опитва да води здравословен начин на живот, за него това е един от най-големите пороци и определено би се отказал от някоя жена, само защото пуши. Също така всеки един мъж пази колата си. За тях е отвратително да запалите цигара вътре и повярвайте, ако не позволява на вас, то не позволява и на приятелите си.

2. Арогантно държание - много отблъскващо за мъжете е самовлюбена и арогантна жена, която има прекалено много претенции. Честно казано, този тип държание се среща доста често напоследък и определено не се харесва на интелигентните мъже. Това, че още на първата среща една дама се превзема, говори достатъчно на мъжа срещу нея. Смятат го за пресилено държание, което не биха издържали и на една среща, пък да не говорим за следваща. За тях, ако дадена жена е специална ще си проличи и без да е необходимо да го изтъква. На мъжете не им се харесва, ако се мислите за нещо повече от останалите жени и претендирате, че заслужавате само изискани срещи.

3. Говори за пари - тази тема и този тип държание отблъскват всеки един мъж. Питайки колко пари изкарва, го поставяте в неудобна ситуация. Ако не изкарва достатъчно, той започва да се притеснява. А ако изкарва много, моментално му става ясно защо сте на среща с него. Дори въпросът да е зададен неволно не прави добро впечатление. На първа среща избягвайте да разпитвате за пари, имоти и професия, защото в противен случай може и да се окаже последната ви среща с този човек. Мъжете не харесват, когато жените говорят за пари прекалено много, защото ги кара да чувстват, че или са на среща с друг мъж, или се опитват да ги използват.

7 знака, че сте готови за нова връзка

След раздяла всеки един човек минава през период на страдание. Понякога разочарованието надделява и не искате повече да виждате мъж в ж...

4. Грим - доста голяма част от мъжете не харесват прекалено много грим. Да, всяка дама е по-красива, когато подчертае очите си и изравни тена, но не когато прекали. Мъжете веднага започват да се чудят как ли би изглеждала тази жена без 100 слоя грим по лицето си. Понякога прекаленото многото грим създава неестествен ефект и дори стои грозно. Избягвайте силния грим на първа среща, за да не създадете лошо впечатление. Вместо него, заложете на лек грим, който подчертава красотата ви, но няма да се размаже, ако се целувате или прегърнете, например. Няма нищо по-лошо от размазан фон дьо тен по мъжка риза.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно