Как всяка зодия се оправдава при пропускане на тренировка

5653
Как всяка зодия се оправдава при пропускане на тренировка
Снимка: iStock/Guliver

Дори и най-запалените по фитнес хора губят мотивация някои дни и обикновено си измислят извинения да пропуснат тренировката. Извиненията могат да бъдат от всякакъв тип.

Оказва се обаче, че зодията също влияе на това как един човек се измъква. И докато мъжете много повече се мотивират да посетят фитнес залата, жените много по-лесно си намират оправдания. Ето какво казват различните зодиакални знаци, когато не им се ходи на фитнес:

Овен

„Не мога да намеря точните упражнения за мен, а и треньора ми за нищо не става. Изобщо не ме мотивира и нямам никакво желание да тренирам.'' Те доста често обвиняват другите и никога не биха признали, че просто ги мързи.

Телец

“Точно си купих нова рокличка, мисля да изляза с нея някъде. За тренировки има време, няма да е днес.'' Те са доста суетни и биха изпуснали тренировка , за да клюкарстват с приятелките си и да им покажат новите си придобивки.

Близнаци

„Точно днес изобщо не съм в настроение, имам доста лични проблеми и мисля да се видя с едни приятелки“. Предствителките на зодия Близнаци биха предпочели да се разходят някъде, вместо да губят времето си във фитнеса.

Рак

„Трябва да си почистя стаята, да пусна прането и да подредя шкафовете, нямам излишно време, което да прекарвам във фитнеса.“ Те са домошари и определено предпочитат да чистят пред това да ходят на фитнес.

Лъв

“Не мисля, че имам нужда от някакви подобрения. Изглеждам перфектно и без да тренирам с часове и да се преуморявам. Предпочитам да поспя.” Без колебание ще отговорят по този начин, защото са много самовлюбени.

Дева

Как различните зодии показват, че не си им важен

Всяка една зодия показва по различен начин това, че някой човек не представлява приоритет. Ако имаш някакви съмнения относно това дали ...

„ Как може да ходите по тези фитнеси, там мирише ужасно неприятно на пот и е толкова мръсно. След последния път няма да стъпя повече там!'' Те много мразят мърсотията и фитнесите често ги отблъскват.

Везни

„Не трябва да си претоварвам тялото, много е нежно. Когато тренирам то е напрегнато и определено не се чувствам добре.“ Представителите на зодия Везни биха се оправдали по този начин, защото те често са доста изискани и за тях фитнеса е нещо излишно.

Скорпион

„ Инструктора ми е прекалено стар, по-скоро ще пробвам някой друг път с нов. Този нищо не разбира и не може да ме мотивира.“ Те винаги търсят игра и са напълно способни да опитат с фитнес инструктора си.

Най-добрите съвместимости между зодиите

Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост, общи интереси, компромиси. Когато тези няколко неща присъстват вр...

Стрелец

„А това, че ходя пеша на работа не се ли брои за тренировка?“ Те са доста мързеливи понякога и, ако са вървели малко повече пеша в днешния ден, не биха отишли на фитнес, за тях това е преуморяване.

Водолей

„Днес ще е пълнолуние и изобщо не е полезно да се ходи на фитнес и да се натоварва тялото.” Представителките на зодия Водолей са доста странни и изобретателни и дори вярват в подобни неща.

Риби

3-те зодии, които не могат да са само с един партньор

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ет...

„Утре отивам на опера и трябва да имам достатъчно енергия да се насладя на прекрасните мелодии.'' Представителките на тази зодия са много одухотворени и рядко биха отишли на фитнес.

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com