Май идва с BDSM unConfеrence 2017

8133
Май идва с BDSM unConfеrence 2017

На 6 и 7 май ще се проведе BDSM unConfеrence 2017. За втора поредна година, в рамките на два дни ще бъдат демонстрирани нови и различни техники и методи, които може да обогатят сексуалния ви живот.

Какво е unConference? unConference се различава от нормалните конференции по това как публиката участва. Имате въпрос? Елате и го задайте. Искате нови усещания или искате да подобрите техниката си? Запазете си специално време с опитен в тази техника човек. Искате да споделите това, което знаете? Предложете ваша собствена тема и я представете пред публиката.

Всеки ден ще се състои от две части: частни, индивидуални занимания, последвани от публични такива. Публичните са отворени за всички, без ограничение в бройката, бивайки по-скоро обсъждания и демонстрации с частично участие на публиката. Частните са насочени към отделни хора, двойки или малки групи и предлагат максимална свобода за изследване на въпросите и темите, които ви интересуват, в сигурна и спокойна атмосфера, при това с хора със значителен опит, които ще се опитат да отговорят на всичко, което ви интересува.

Възможностите в индивидуалните занимания варират от спокойни и непринудени, но информативни разговори, до практически демонстрации и истинска игра.

BDSM - мръсни игри за големи или начин на любов? (18+)

Няколкото нюанса сиво, предстоящата премиера на по-тъмните му тонове и криминална история, свързана с наша "звезда" предизвика любопитс...

Програмата се организира около две основни теми: "Подчинението и Болката" и "Дисциплина и Ограничение".

Повече подробности може да научите на Facebook страницата на събитието .

Мястото: Фабрика 126, бул. Мария Луиза 126

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com