Орлин Павлов: "Още малко"... и тръгвам на турне

9283
Орлин Павлов: "Още малко"... и тръгвам на турне
Снимка: Красена Ангелова

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена - Орлин Павлов - ще зарадва многобройните си фенове с национално турне тази есен. Началото ще бъде дадено в София с първия му голям самостоятелен концерт на 1 октомври в Зала 1 на НДК. Заедно с Орлин на сцената ще излязат едни от най-добрите български музиканти, а за да е пълноценен музикалният сюрприз, той е подготвил и самостоятелен албум. Actualno.com си поговори с удоволствие с Орлин за предстоящите събития и за други любопитни неща около него. Вижте сами в долните редове!

Тази година е повече от успешна за теб - нов филм, сериал, албум, концерт в Зала 1 на НДК, турне... Как се случи всичко това в рамките на по-малко от година?

Лидия Михайлова, с която работя повече от две години, направи цялата страхотна организация и заедно успяхме да подредим всичко, за да се случи по този начин. Особено с албума и концертите – трябва й награда "Mениджър на годината". Ако има такава в мен, й я връчвам веднага!

Как върви подготовката за концерта?

Много работа, страхотни музиканти, много идеи. Концертът в Зала 1 на НДК на 1 октомври е голямо предизвикателство, както и турнето, което ми предстои. Тяхната реализация би била невъзможна без спонсори. Ние намерихме страхотни, които ни повярваха. Проектът е мащабен – до мен на сцената ще свири банда от 10 души. Много е вълнуващо!

Разбрахме, че гарантирано успешната комбинация между теб, Любо Киров и Графа е сътворила нова песен...

Докато подготвях албума си ми се обади Графа и каза: "Имам жестока идея". С Любо се събраха, измислиха текста. И така записахме нова песен заедно, която се казва "Приятели завинаги" и влиза в албума. Ще я представим за пръв път на концерта в НДК. И не само нея, разбира се.

Ще видим ли и други твои колеги на сцената?

Прекрасната Белослава. Също така Живко Петров Трио, имаме авторска песен, която измисли той и също ще бъде в албума. Имаме ново парче и с Бобо. Балет "Нова" също ще се качат с мен на сцената, както и моите приятели от група "Спектрум", които направиха страхотна версия на "Още малко".

Как върви подготовката?

Режисьор на спектакъла е Виктор Бонев. Имам щастието до мен да застанат изключителни музиканти - Мартин Ташев, Милен Кукошаров, Васил Вутев, Борислав Бояджиев, Владислав Мичев, Димитър Льолев, Георги Стойков, Евден Димитров, Волен Милчев, Ангел Дюлгеров и DJ Stephan Love. Всичко върви супер и по план! Нямам търпение, защото цялата подготовка е истинско предизвикателство!

Виждаме, че успешно се справяш с професиите си на певец и актьор. С кое от двете, обаче, сбъдна детската си мечта?

Исках да стана космонавт и певец. Не успях да стана космонавт. Аз не се и опитах. Може би ако бях пробвал, щях да стана...

Възможно е.

То не е и късно. Просто ми трябват около 2-3 милиона евро и биха ме качили веднага срещу тази сума на някой космически кораб. Но съм много щастлив, че сбъднах детската си мечта да бъде певец.

Как прекара лятото?

В много работа – записи, музиканти, текстове. Емоции не липсваха, но прекарах само пет дни на морето. Нямах възможност за повече. Много исках поне още пет... Записвах песни по албума, подготвили сме около 7-8 нови парчета, има нови версии на стари песни, ремикси, дуети, трио...

Обмисляш ли видеоклипове към тях?

Трябва да изберем на кои точно песни от албума. И разбира се – с Любо и Графа ще направим видео към новата ни обща песен, може би тази година.

Орлин Павлов с нова песен и първи самостоятелен албум (ВИДЕО)

Новата песен на Орлин Павлов - "Пълно презареждане" е пилотна от първия му самостоятелен албум "Още малко...", който предстои да види б...

Кога усещаш, че ти свършва горивото и как презареждаш?

С музика, почивам си и на път. Много обичам да пътувам. Пътят ме зарежда. Пътувам с колата, около мен има хубави хора и много емоции по време на път. Сега предстои турне, което след София, продължава в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната дата е 20 октомври, когато ще съм на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново.

Пътят, концертите и емоциите може и да ме уморяват, но след това се чувствам по-зареден и щастлив, че съм преживял всичко това!

Интервю на Милена Славкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРВЮ:

Карлос Контрера след рокада на Терзиев: Външни сили управляват София (ВИДЕО)

Анализатор: ГЕРБ и ДПС може да си управляват чрез служебния кабинет след изборите (ВИДЕО)

Влияе ли наистина МВР на резултатите от изборите? Говори политологът Даниел Стефанов (ВИДЕО)

Ваня Григорова поиска да ръководи "Левицата" еднолично: Говори Татяна Дончева (ВИДЕО)

Делото-шамар на Калин Стоянов срещу BIRD е безобразно: Говори Стояна Георгиева (ВИДЕО)

Ваня Григорова няма шанс за пробив без подкрепа от президента: Политологът доц. Стойчо Стойчев (ВИДЕО)

“Отговорите“: С Цветан Цветанов, Любомир Дацов и Жоро Пенчев (ВИДЕО)

Хората изгубиха вяра в изборния процес: Жоро Пенчев от ОЧИ в “Отговорите“ (ВИДЕО)

ЦИК не изпълнява Изборния кодекс в частта машинен вот: Говори член на Обществения съвет (ВИДЕО)

Ако допуснем свръхдефицит, няма да влезем в еврозоната и през 2026 г.: Любомир Дацов в “Отговорите“ (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю