Сашо Диков напуска BiT

5506
Сашо Диков напуска BiT

Програмният директор на Би Ай Телевизия (BiT) Сашо Диков напуска медията.

Това съобщава "Дневник" цитирайки информация, получена лично от Диков. Пред сайта той е заявил, че вчера (19 февруари) е разговарял с новия собственик на телевизията Мирослав Янев, след което е взел решение да се оттегли от поста.

Телевизия BIT смени собственика си

Стартиралата като интернет телевизия BIT вече е продадена. Досега тя беше собственост на братята Павел и Румен Вълневи, които са емигра...

Преди близо две седмици се разбра, че телевизията става собственост на "Интерактив ТВ Системс България", а изпълнителен директор ще ѝ бъде телевизионният продуцент Мирослав Янев. Преди това собственици на медията бяха братята Павел и Румен Вълневи, които имат голяма мрежа за логистична и транспортна дейност в САЩ, където живеят от години. Любопитното е, че детайли за сделката, както и официалната цена, на която е сключена, не са обявени.

Веднага след смяната на собствеността всички предавания по телевизията бяха спрени. Единствено новинарските емисии се излъчваха на живо. В разпространена до медиите позиция Янев обяви, че обещава да трансформира най-добрите предавания, за да станат конкурентни в дигитална среда и "ще ги надгради с нови и уникални елементи". Той уточни, че медията влиза в период на трасформация и преструктуриране, за да се подготви старта на новата програмна схема.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com