Седмичен хороскоп за 19-25 март

20746
Седмичен хороскоп за 19-25 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се спасите от интригите, в които някой ще се опита да ви въвлече. Много вероятно е да бъдете обвинени в своеобразен заговор. Сега ще трябва да покажете, че сте имали най-добри намерения и ще че не възнамерявате да излизате от рамките на моралните устои. Във вторник и сряда може да получите информация, която ще обърка бъдещите ви планове за почивните дни, така че не бързайте да резервирате отсега. В петък ваш любовен проблем ще се разреши по най-добрия начин.

Телец

Тази седмица е добре в центъра на вниманието ви да бъде финансовото ви състояние. Не правете излишни покупки и направете разумна сметка на ресурсите, с които разполагате. Много от разходите ви може да бъдат преразгледани. Сега е добро време да преосмислите нуждите си и да се отървете от излишните харчове. В личен план може да се натъкнете на неразбиране от страна на партньора ви. Само търпението ще разреши проблема в полза и на двама ви, ако това искате.

Близнаци

Седмицата ще постави акцента на служебното ви развитие. Бъдете напористи и вярвайте дори в най-неосъществимите си идеи. Увереността, която излъчвате ще е от съществено значение при пробива ви. В сряда използвайте комуникационните си умения, за да привлечете съмишленици и съдружници. Не отстъпвайте от условията си. В края на периода може да почувствате известно изтощение, затова вземете мерки предварително. Осигурявайте си достатъчно сън и повече пресни плодове и зеленчуци.

Рак

През тази седмица основната ви задача ще бъде да координирате желанията си с реалната ситуация. Плановете ви са прекалено мащабни, за да бъдат реализирани в обема, в който ги жадувате. Сериозна пречка ще бъде вашето нетърпение всичко да се случи тук и сега. В момента, в който се отпуснете ще видите, че нещата ще започнат да се получават без да влагате толкова много усилия и нерви. Средата на седмицата е добро време за преговори, свързани с повишаването на доходите ви. В личен план ще имате пълното разбиране от страна на половинката ви, което ще ви накара да се чувствате на седмото небе.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17-18 март

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд. Овен Вече мислите за почивка, но всяко усилие, положено сега, ще ви донесе ...

Седмицата ще ви донесе позитиви в служебно отношение. Напрежението ще намалее и това ще даде възможност да пристъпите към изпълнението на ваши планове, които сте отлагали дълго време. Вероятно е ново познанство, което да се превърне в успешно бизнес партньорство. В личен план ви очакват малки изненади, които може да допринесат за големи промени в живота ви. Периодът е подходящ за инвестиции.

Дева

Седмицата ще ви предостави възможност да покажете на какво сте способни в служебен план. Възможно е да бъдете поканени за участие в проект. Това ще бъде сериозен тласък в професионалното ви развитие. При добро стечение на обстоятелствата може да установите изгодни условия. В личен план също ще са необходими усилия от ваша страна. Нещата се развиват стремително и може би сте малко уплашени от това, което ви очаква. Истината е имате това, за което винаги сте мечтали, така че няма да е много разумно да се откажете точно сега. А трудностите и съмненията са част от живота.

Везни

Тази седмица ще ви зарадва с много веселие и приятни мигове с приятели. Самостоятелните представители на знака ще имат своите незабравими срещи. Наслаждавайте се на всеки един момент, който ви се предоставя. В здравословно отношение периодът е изключително подходящ за започването на режим с цел намаляване на теглото. Не пренебрегвайте и физическата активност.

Очаквайте това, когато излизате с всяка зодия

ОВЕН Желаейки да постигне величие не само в кариерата си, но и в личния си живот, жената Овен ще бъде търпелива, чакайки нейния идеал...

Скорпион

Това е седмица за продуктивна работа. Ще се наложи да се лишите от някои малки удоволствия в името на постигането на служебните ви цели. До сряда вече ще сте истинска машина и в никакъв случай не намалявайте темпото. Тази седмица може да успеете да постигнете много повече, в сравнение с друг период. В последните дни на периода не бързайте да взимате решения преди да сте огледали ситуацията от всички страни.

Стрелец

Ще бъдете затрупани от рутинни дейности, които няма да ви дадат кой знае какво поле за творчески изяви. Това може да ви умори и отегчи, но периодът е такъв. За да си набавите необходимата духовна храна вечер си оставяйте време за разходки и съзерцания. Опитайте се времето след работа да е запълнено с посещения на културни мероприятия. През почивните дни ви очаква запознанство с човек, който може да преобърне живота ви.

Козирог

20 неща, които показват, че сте срещнали сродната си душа

Има хора, които срещате, които по никакъв начин не можете да обясните, споделяте връзка на по-дълбоко ниво от всеки друг, когото някога...

Основната ви задача през тази седмица ще бъде да се разберете с хората, с които ви предстои да работите. Изяснете всички детайли, за да няма неразбирателства. Неточностите може да доведат до конфликт, както и до удължаване на срока на работата. Сряда е щастливият ви ден от седмицата, когато с лекота ще постигате това, което искате. В четвъртък и петък не си създавайте излишни главоболия, като подемате инициативи, защото може да си създадете допълнителна работа и през почивните дни.

Водолей

Сънищата не винаги са предупреждение, така че няма защо да се притеснявате ако в понеделник сутрин се събудите след кошмар. Със сигурност обаче няма да ви навреди да се погрижите за това в живота ви да има повече положителни събития и емоции. Липсва ви общуването с природата и това е един добър момент да наваксате със загубените моменти. Ако не може да осъществите замисъла си веднага, то започнете да планирате една по-дълга почивка, колкото се може по-далече от цивилизацията. Имате остра нужда от подобно откъсване.

Риби

Тази седмица ще бъде знакова за някои представители на знака. Усвоявате изкуството на рационалното мислете и това ще ви помогне да завоювате нови територии в служебно отношение. Не се колебайте да отказвате предложения, които биха изискали прекалено много сили и време от вас, но ползата остава съмнителна. Крайно време е да престанете да се правите на самаряни и да подходите по-егоистично към живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com