Убийствено дерби между ЦСКА и Левски

6814
Убийствено дерби между ЦСКА и Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

ЦСКА и Левски изиграха фантастичен двубой, в който си размениха по едно полувреме и в крайна сметка завършиха при резутат 2:2 в мача на стадион "Васил Левски", а "сините" могат да съжаляват сериозно, че не стигнаха до успеха в мача.

Само до 9' Левски изглеждаше в нокаут, след като "червените" поведоха с 2:0. Първо в 5' се стигна до дузпа за нарушение на Митрев срещу Каранга, а бразилецът нямаше никакъв проблем да реализира. 4 минути по-късно Рафаел Енрике успя да се разпише и да удвои резултата.

Левски наказа ЦСКА в първия мач за Купата на България

Левски на Делио Роси най-накрая показа, че може да се мери с най-добрите отбори в България. Турнирният италиански специалист измайсто...

До почивката обаче гол не падна, а още в началото на вторите 45 минути Левски се върна в мача. Иван Горанов се разписа с глава в 47', изпуснат от централните бранители на отбора, а в 60' нова категорична грешка в защитата позволи на Буш да овладее топката в наказателното поле и да подаде на Паулиньо, който се разписа за 2:2.

Това обаче не беше всичко в мача. 10 минути преди края на мача Джеферсон избута и изрита Буш, а румънецът не му остана длъжен и го събори на земята. Стефан Апостолов показа червен картон и на двамата. До края на 90те минути Левски направи три пропуска, които лишиха отбора от успеха.

Точката обаче едва ли ще стопли играчите на ЦСКА. Те вече изостават на 5 точки от Лудогорец и, ако "орлите" спечелят тази вечер, ще поведат с 8 пункта на основния си конкурент за титлата. Левски от своя страна спря серията си от 4 поредни поражения в Първа лига, но все още изостава на три точки зад Берое.

Повече подробности от мача ЦСКА - Левски четете в Sportlive.bg. Отзиви от мача можете да намерите също в Sportlive.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ