Зодиите и понеделникът

40244
Зодиите и понеделникът
Снимка: Thinkstock

Понеделникът е неприятен ден за много хора. Но, той крие и началото на нови възможности за развитие и постигане на целите. Ето какво вещае новата седмица за представителите на различните зодии.

Овен

Не се правете на философи и оставете тази работа на подходящите хора. По-добре си стойте вкъщи и не обсъждайте плановете си с околните. Възможно е да кажете нещо, което не трябва.

Телец

Обърнете внимание на семейните ви задължения. Очаква ви разрешаване на много въпроси, които отлагате. Денят е изключително динамичен и изпълнен с работа за представителите на зодия Телец.

Близнаци

Обърнете внимание на любимия човек. Оказва се, че предишната седмица е била натоварена с работата и сте го оставили на заден план. Поглезете го, за да почувства отново любовта ви.

Рак

Денят е успешен да потърсите нова работа. Ще си свършите задълженията безупречно в рамките на работния ден. Възможни са леки конфликти с колеги, но не задълбавайте. Разрешете ги възможно най-бързо и леко.

Лъв

Заемете се с решаването на важните въпроси. Обичате да си угаждате, но внимавайте да не прекалите, защото може да се отрази трайно на финансовото ви състояние.

Дева

Денят позволява да си останете до по-късно в леглото, излежававайки се, и да си помечтаете за бъдещето, което е пред вас.

Везни

Имате възможност да подишате чист въздух и да се разходите из природата. Направете го, защото по-късно ви очакват ангажименти и ще са ви необходими положителни емоции, за да се справите с тях.

Дневен хороскоп за 15 януари

Овен Този понеделник не е добър ден за изясняване на отношения, освен ако не сте решили да признаете чувствата си пред някого. Затова...

Скорпион

Работата ви започва добре. Всичко ще върви по план, както сте го замислили. Могат да изникнат проблеми на работното ви място, които касаят и финансовото ви състояние. Ще се замислите за нови планове в бъдещето.

Стрелец

Денят е изпълнен с приключения за вас. Внимавайте, защото можете да попаднете на спор с роднини или близки. Очакват ви успехи на работното място.

Козирог

Седмичен хороскоп за 15-21 януари

Овен В началото на седмицата работното ви настроение няма да е на висота. За съжаление, това няма да избяга от погледа на началниците ...

Спокоен и положителен ден за представителите на зодия Козирог. Внимавайте и не се доверявайте на мнението на познати, а се водете единствено по своето.

Водолей

Денят не е особено положителен за професионални дела. Обърнете внимание на здравето си и бъдете внимателни.

Риби

Определено денят е добър за осъществяване на плановете ви в професионална посока. Възможни са запознанства с хора, които ще ви подадат ръка и ще ви помогнат в бъдеще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com