Битката за Асеновград - представяме Анатолий Врачев, кандидат на "Движение 21"

30537
Битката за Асеновград - представяме Анатолий Врачев, кандидат на "Движение 21"

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. От общо десетимата кандидати, желаещи да заемат поста на градоначалник, отговор на поставените въпроси пред нашата медия дадоха шестима. В представянето отказа да участва 21-годишният Йордан Андреев, кандидат на Земеделски съюз "Александър Стамболийски". Емануил Иванов от "Атака", Ферди Кадир от ДПС и настоящият кмет Емил Караиванов от БСП решиха да замълчат. Намеренията на кандидат-кметовете на Асеновград ще Ви представяме ежедневно, като мнението на всеки един от тях може да четете поотделно.

Последен в импровизирания ни дебат е Анатолий Врачев. Той не е силно познато лице сред асеновградчани. Г-н Врачев е лекар – анестезиолог. Неговата кандидатура за кмет на Асеновгард е издигната от ПП „Движение 21“.

Битката за Асеновград - представяме Недялко Рашков, кандидат на широка коалиция

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. ...

Какво възнамерявате конкретно да направите за Асеновград, каква е целта Ви?

Ще създам структура, на принципа на агенциите, която да отговаря за насърчаването и управлението на инвестициите в община Асеновград. Новосформираната институция ще бъде мост между инвеститорите и Общинската администрация. Основната цел на тази структура ще е привличане на инвестиции в различни сфери. Ще цели и обезпечаване на разкритите производствени мощности с кадри, което от своя страна ще бъде своеобразен стимул за младите хора.

Кои ще са приоритетите Ви, ако станете кмет?

Приоритет за мен ще бъде развитието на спешната помощ в града. Несъмнено обезлюдяването на по-малките и труднодостъпните населени места в община Асеновград и обезпечаването им с патронажни медико-социални грижи ще е следващия ми приоритет. Имам подготвен екип и ще работя активно за трасиране и осъществяване на политики, насочени към младите хора.

Какви са най-сериозните проблеми на Асеновград и какво е решението им, според Вас?

Битката за Асеновград - представяме Паскал Терзиев, кандидат на Реформаторите

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. ...

Здравеопазване и екологичната обстановка в града - атмосфера, градска среда, безстопанствени животни.

Какви са и най-големите предимства на Асеновград?

Нашата община разполага с природна красота. Това е едно голямо предимство. Обособяването на зони за отдих и спорт около река Чая, например, биха допринесли за грижата на общинската власт към своите граждани.

Разкажете ни малко интересни факти за личния си живот и семейството Ви.

Семеен съм и се гордея се със своето семейство!

Битката за Асеновград - представяме Силвия Хубенова, кандидат на ГЕРБ

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. ...

Интервю на Атанаска Маркова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю