Двуметрова плътна ограда издигат на стадиона в Асеновград

5062
Двуметрова плътна ограда издигат на стадиона в Асеновград
Снимка: Actualno.com

Ремонтират оградата на стадион „Шипка“ в Асеновград. Стойността на предвидените строително-ремонтни дейности е в размер на близо 60 000 лева.

Ремонтът на оградата включва изкопни, кофражни, армировъчни, бетонови и зидарски работи. Изграждането й се налага поради нарушена цялост на съществуващата. Новата ограда ще бъде плътна, с обща дължина 103 метра и височина - 2 метра.

Засаждат около 280 дървета в кв. „Запад“ в Асеновград

Днес стартират реалните дейности от дългоочакваното реновиране на квартал „Запад“ в Асеновград. Самият ремонт, както и райо...

Срокът за изпълнение на дейностите е три месеца, от датата на връчване на възлагателното писмо. Фирмата, която ще извърши ремонта, е избрана чрез провеждане на обществена поръчка.

На въпроса кога ще бъде реновирано цялото спортно съоръжение, от Община Асеновград отговориха, че в разчета за финансиране на капиталовите разходи за 2018 г. е предвидена сума за изготвяне на инвестиционен проект за цялостна реконструкция на стадион „Шипка“.

След извършване на проектирането ще стане ясно какви строително-ремонтни дейности следва да бъдат извършени, срокът за изпълнението им и финансовата им стойност.

Дъговидни пукнатини на пътя при свлачището край Асеновата крепост

До края на месец септември тази година трябва да бъде подготвено идейно проектно предложение със стойността на необходимите силови укре...

Новост на този етап в обекта е отдаването под наем на два терена, в които се изграждат игрище за мини футбол и покрит тенис корт, обясниха от Община Асеновград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com