X
 
 

Кампанията „Дарете кръв, подарете надежда за живот” е утре в Асеновград

1201 0
photo of Кампанията „Дарете кръв, подарете надежда за живот” е утре в Асеновград
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова
Традиционна кръводарителска акция предстои да се проведе утре в Асеновград. Доброволците кръводарители могат да се включат в кампанията в два дни - на 19.07.19 г. (петък) и на 22.07.19 г. (понеделник). Акцията е под мотото „Дарете кръв, подарете надежда за живот”.

Кръв ще се дарява в мобилния кабинет, разположен на площад "Академик Николай Хайтов" пред сградата на община Асеновград в часовете от 09:00 ч. до 12:30 ч. Всеки, който желае, може да подкрепи каузата, организирана от медици от Районен център по трансфузионна хематология–Пловдив. Обичайно условие е доброволците да са с тегло над 50 килограма и да нямат заболявания, като високо кръвно налягане, хепатит и други.

БЧК организира акция по кръводаряване на Цветница

На 21 април 2019 г. (неделя), в деня на големия християнски празник Цветница, в цялата страна за 16-и пореден път ще се проведе пролетн...

Целта на инициативата по безвъзмездно кръводаряване е да се подпомогнат хората, нуждаещи се от ежедневно преливане на кръв. Акцията е част от Националната кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на Министерството на Здравеопазването.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...