Набират заявки от работодатели за наемане на безработни по схема „Обучения и заетост за младите хора”

2359
Набират заявки от работодатели за наемане на безработни по схема „Обучения и заетост за младите хора”

Продължава набирането на заявки за обучения и заетост на безработни лица по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, съобщиха от Дирекция Бюро по труда-Асеновград.

Заявления от работодатели за разкриване на свободни работни места по схема „Обучения и заетост за младите хора” ще се приемат до 15.03.17 г.

Девет денонощия арест за стрелец на паркинг на хипермаркет

Мъж, стрелял всеки ден с газов пистолет във въздуха на паркинг на хипремаркет в Асеновград, бе осъден на девет денонощия в ареста. Си...

Всяка фирма от Асеновград, която желае да наеме безработни лица по програмата, може да подаде заявка за разкриване на свободни работни места, съобразно своите потребности. На този етап от изпълнението на схемата, кандидатите, одобрени от работодателите, ще имат възможност да преминат професионално обучение и/или такова, за придобиване на ключова компетентност с ваучери.

В настоящия прием на заявки отпада ограничението за максимален брой безработни лица, които могат да се наемат, от страна на една фирма, уточниха от асеновградското Бюро по труда. При набирането на заявленията няма да бъдат изисквани съпътстващи документи. Нужно е те да се представят преди сключването на договор със съответния работодател. По-подробна информация за необходимата документация е публикувана на официалната интернет страница на Агенцията по заетостта.

Заинтересованите от участие в схема „Обучения и заетост за младите хора” работодатели и безработни лица могат да се информират и на място в Бюро по труда-Асеновград, в стаи с номера 105, 106, 108 и 111.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com