Търсят логопед за новата социална услуга в Асеновград

2142
Търсят логопед за новата социална услуга в Асеновград
Снимка: Община Асеновград

Търси се логопед за нова социална услуга, предоставяна от община Асеновград. Минималните изисквания, предвидени за заемане на длъжността, са кандидатите са с висше образование - завършена образователна степен „Бакалавър“. Професионална област - "Логопедия" или други приравнени специалности и квалификации. Избраният кандидат ще осъществява логопедична подкрепа на потребителите от Центъра за подкрепа на лица с увреждания, включително с тежки множествени увреждания и техните семейства, и заместваща грижа, с цел повишаване качеството на живот и превенция на социалната изолация.

Логопедът следва да провежда индивидуален подход в работата си с лицата с увреждания и техните семейства. Ще участва в мултидисциплинарен екип при изготвяне оценка на потребностите и индивидуален план за грижа за всеки един потребител на услугите. И още - осъществява индивидуална работа с потребителите, съгласно програмата за работа на центъра. От задълженията ще е и прилагане на корекционни методи и техники в работата, целящи повишаване качеството на живот на потребителите и техните семейства. Логопедът ще води задължителната документация, съгласно нормативните изисквания, правилата и процедурите в центъра. Ще създава и поддържа индивидуално досие за всяко лице, на което е предоставена подкрепа, както и база данни по дейности и предоставени услуги. Ще участва при организирането и провеждането на мобилната работа.

Мира Добрева разказа в Асеновград за столетниците на България

Телевизионната водеща, писателка и журналист Мира Добрева гостуваше в Асеновград с книгата си „Столетниците – благословия и...

Екипът работи не само на място в Дневен център за лица с увреждания и техните семейства, включително с тежки множествени увреждания, може да извършва мобилна работа при необходимост (по домовете на потребителите).

Необходимите документи за кандидатстване са: заявление до кмета на община Асеновград (по образец); автобиография (по образец); декларация по образец; копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация или правоспособност; копие от документи, удостоверяващи продължителността на трудов стаж - трудова книжка, осигурителна книжка и други. Документите се представят в "Информационен център" на община Асеновград, на адрес: Асеновград, площад „Академик Николай Хайтов“ №9, в срок до 17.00 ч. на 30.06.2022 г., включително, всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч. Размер на основната заплата за заемане на длъжността: 900,00 лева, като допълнително се начислява % клас за прослужено време.

За допълнителна информация - лице за контакт: Живка Георгиева, ръководител на проекта, телефон: 0331 6 91 93 и 0331 20 265.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com