Катарска принцеса хваната в оргия със 7 мъже в Лондон*

182848
Катарска принцеса хваната в оргия със 7 мъже в Лондон*

Британските тайни служби, в преследване на заподозряно лице от саудитски произход, проникват в стая в лондонския хотел Excelsior London Hotel. Там се натъкват на изненадваща гледка - катарска принцеса, участваща в оргия със седем мъже, предава индийският уебсайт folomojo.com, цитирайки британския вестник Financial Times.

* Проверка на Actualno.com обаче показа, че няма такава статия на страниците на авторитетния британски вестник. При търсене в Google и при търсене в базата данни на Financial Times не излизат никакви податки за такъв материал. А в индийското издание Siasat Daily се появи информация, че жената на снимката не е катарската принцеса, а Алия ал Мазруей - изпълнителен директор на Mazrui Holdings. В LinkedIn има профил със снимка на въпросната дама с пояснение коя е тя.

Според уж първоначалната история, МИ-6 атакуват хотелската стая и жената е намерена в компрометираща поза. След проверка ставало ясно, че катарската принцеса е Шейха Салва - дъщеря на бившия премиер Хамад бин Джасим бин Джабер Ал-Тани.

Турция ще създава военна база в Катар

Турция ще създаде своя военна база в Катар, като част от договор за борба с „общите врагове”. Това обяви турският послани...

Предварително проучване разкривало, че принцесата помолила заподозрения саудитец да ѝ доведе шестима мъже с определени физически качества за колективен секс в замяна на голяма сума пари. Принцесата също така поискала от него да остане с нея от съображения за сигурност, в случай, че някои от мъжете прояви насилие.

Принцесата заявила, че няма намерение да причини вреда на репутацията на страната си и че не е нарушила законите на Обединеното кралство. Въпреки това, от полицията ѝ обяснили, че е против закона да се сближава с лица, имащи криминално досие, или да се склоняват мъже към проституция.

Срещу принцесата не можело да бъде заведено наказателно дело, тъй като тя има право на дипломатически имунитет, но катарското посолство е било уведомено за случая.

От Посолството на Катар се опитали да потушат скандала, опитвайки се да подкупят Financial Times с 500 млн. долара, но от вестника отхвърлили предложението им и публикували историята. Сега обаче няма и следа от такъв материал на страниците на медията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АЗИЯ:

Влачиха я гола по улиците: Съседки нападнаха жена в Индия (ВИДЕО)

Киргизстан: Вербуват се мигранти за извършване на терористични актове в Русия

Смъртни случаи заради хранителна добавка в Япония? Правителството разследва

Загинали при израелски обстрел в Южен Ливан

Заловиха трафикант и осем мигранти в Одрин, искали да избягат в България

Отмъсти на брат си: Жена удави 2-годишната си племенница

Ливан засипа ООН с жалби срещу Израел

Войната в Израел: "Хизбула" пак атакува, продължава рейдът в болница "Ал-Шифа"

Палестинци се удавиха, опитвайки да вземат помощи, пуснати в морето (ВИДЕО)

Тайланд е на крачка от легализира еднополовите бракове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com