В зоопарк „Таронга“

2932
В зоопарк „Таронга“
Снимка: Viasat World

Надникнете в най-известната зоологическа градина в Австралия, ексклузивно с Viasat Nature

Разказан от британската актриса, номинирана за Оскар Наоми Уотс („Кинг конг“), новата поредица по Viasat Nature „В зоопарк „Таронга“ дава ексклузивен достъп и неочаквани прозрения какво всъщност означава да поддържаш една от най-известните и впечатляващи зоологически градини в света. Представяйки всякакви животни, от диви коали, ранени в пожарите, до 200-килограмови горили, които се нуждаят от преглед, тази стопляща сърцето поредица в 10 части ще дебютира по Viasat Nature на 7 декември, понеделник, в 18:00 часа.

Viasat Explore - поглед към живота на Австралийските ловци на бикове

Документалната драма е по най-мъжкия ТВ канал от групата на Viasat World с двоен епизод всеки вторник от 22:45 Всяка година по врем...

Разположена на пристанището в Сидни, „Таронга“ е призванието на живота на 240-те отдадени ветеринари и други хора, които се грижат за повече от 5 000 животни.  Съчетавайки професионализъм от световна класа и спокоен австралийски дух, за повечето от тях зоологическатата градина е като втори дом. Всяка година милиони посетители искат да преживеят една от най-изключителните истории за успех в опазването на планетата и да видят някои от най-уникалните създания в света.

От истинската история на рицарите тамплиери

Силата на тамплиерите, към които изпитвали и уважение, и страх, е надмината само от митовете за тях. „Тайната история на рицари...

"Таронга" се сблъсква с някои от най-трудните предизвикателства в 101-годишната си история и никога не е било по-интересно да се види как се управлява това вълшебно място.

Камери на мястото на събитието, които заснемат случващото се 24 часа в денонощието, проследяват много невероятни истории в 10-те части на поредицата.  Ще видите 12 ранени коали, които пристигат в болницата за животни, след това, което преживяват в най-големите пожари в историята на Австралия. Ще проследите драматичната операция на лемур, ранен в бой, докато лекарите преглеждат спешно и три шимпанзета. Ще научите повече за огромните проблеми, които имат при възпроизвеждането си лъвове, тигри, носорози. Вижте какво се случва при опита да лекуват най-отровния паяк в света и не пропускайте историческия опит на зоопарка да изпрати два утконоса в Америка.  В „Таронга“ никога не е скучно!

 

„В зоопарк „Таронга“ дебютира по Viasat Nature в 18:00 часа в понеделник, 7 декемри, и ще се излъчва в всеки делничен ден.

История на най-могъщия орден в света е в нов сериал по Viasat History: „Тайната история на рицарите тамплиери“

Viasat History разкрива тайните на най-мистериозния и могъщ рицарски орден от Средновековието: Орденът на рицарите тамплиери. От изд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com