X
 
 

Черногорец дава €1000 на този, който накара партия да бойкотира изборите

1181 1
photo of Черногорец дава €1000 на този, който накара партия да бойкотира изборите
Снимка: iStock/Guliver
Награда от 1000 евро ще спечели този, който накара поне една от политическите партии в Черна гора да бойкотира изборите, съобщи в. „Данас“, цитиран от БГНЕС.

В текстът се уточнява, че наградата е определена от Василие Миличкович. Изписан е и номерът на мобилния му телефон. Пред медия той потвърди автентичността на обявеното:“Вярно е, че предлагам 1000 евро и това е моя обява. Това е моето послание към нещастния народ, на когото е отнето конституционното право да гласува за отворени листи и за своите непосредствени представители“, каза Миличкович.

Очаква се оспорвана битка на местните избори и в Казанлък

В Общинската избирателна комисия (ОИК) в Казанлък са регистрирани 14 политически партии, 3 политически коалиции, 1 местна коалиция и 7 ...

През последните години той проявява политическа активност, започнала с поддръжка за опозиционните протести през 2015 г., а след това и като кандидат за президентския пост.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Хе, хеее... Я да пробва в България някой... За 1000 евро ще има много по голям театър, отколкото в Черна гора. Тук за 20 евро гласуват за всеки, а за 1000 - трудно може да се устои!