X
 
 

Еди Рама: Харадинай замени пушката с клевета

583 0
Еди Рама: Харадинай замени пушката с клевета
Албанският премиер Еди Рама каза на напускащия косовски премиер Рамуш Харадинай, че многократните клевети и обвинения срещу него за разделението на Косово ще трябва да бъдат доказани в съда.

„Вярно е, че исках да разделя Косово толкова, колкото Рамуш искаше да отдели принц Хари от кралското семейство! Накратко, довчерашният командир на Армията за освобождение на Косово Рамуш Харадинай имаше заслужено моето уважение за всичко, което направи за свободата на Косово ... ", каза Рама. Той добави, че според него политиката на Харадинай "е навредила на Косово и е дала предимство на Сърбия на международната сцена", съобщава Танюг.

Рама заведе дело за клевета срещу Харадинай

Албанският премиер Еди Рама заведе дело за клевета срещу отиващия си негов косовски колега Рамуш Харадинай в Главния съд в Прищина. Съд...

Рама, който вече е завел дело срещу напускащия косовски премиер, каза на албанския Топ Ченъл, че Харадинай "е заменил пушката с клевета".

Премиерът допълни, че не може да слезе до нивото на Харадинай, който според него е от типа политици, които не уважават думата, истината или обществеността. Естествено е, добави той, че от клеветата във вреда на нечие достойнство човек трябва да се защитава в съда, особено ако се повтаря публично.

Actualno.com

Етикети: