X
 
 

Фоторепортер на Deutsche Welle бе пребит на митинг в Атина

1590 18
Фоторепортер на Deutsche Welle бе пребит на митинг в Атина
Срещу фоторепортера на Deutsche Welle Томас Якоби беше извършено нападение в Атина по време на ултрадесен митинг срещу мигранти и бежанци. Журналистът е бил пребит, а камерата му - задигната. Той е бил нападнат, когато ултрадесните видели, че фоторепортерът снима митинга.

Атаката бе осъдена от Асоциацията на кореспондентите на чуждестранна преса и гръцкото правителство. "Асоциацията остро осъжда атаката по-рано днес срещу нашия колега и член на нашия съюз Томас Якоби по време на митинг срещу имиграцията на площад "Синтагма", се казва в изявлението. Асоциацията отбелязва, че това е второто подобно нападение срещу Якоби, извършено от представители на същите кръгове, също с рани и кражба на неговото оборудване.

„Ние държим отговорни органите на властта и ги призоваваме да предприемат незабавни стъпки за идентифициране на извършителите“, казаха от Асоциацията. Журналистическата организация възнамерява незабавно да се срещне с властите, за да предприеме мерки за осигуряване на безопасността на журналистите, кореспондентите и други лица при извършване на тяхната работа.

„Не можем да допуснем наличието на организирани групи за нападение на подобни митинги, насочени към сплашване на журналистите, които не им харесват“, се казва още в изявлението.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  А нямало ли е от нашенските дупелизачи, които са слугинаж в Дойче сере ? Ами поне Руменчо да бяха извадили от Скрина .
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Отървал се е само с бой и откраднат фотоапарат. Преди години тия гюфто-малака анархични ултраси УБИВАХА и американски посланици и дипломати, ....
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Честито за ДВ. Те са скъпо платени от Отворено общество. Друг ще дотича. Не го жалете.
 • Октомври 6 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Не той не е Комунист. Комунист е Другарят Октомври. Ортодоксален Живковист. ХАРДЛАЙНЕР. Този е троцкист. лявосектант. , г*Д.ЯСНО. ТА ВРАГА Е Врждебният мигрант. Но , има един много по страшен ВРАГ от него. Това е вътрешнит ВРАГ. А , пък Другарят Октомври има изключително добра теоретическа подготовка да търси и разкрива заговори на Врага.
 • Октомври 6.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Разбира се всеки е невинен до доказване на противното , но щом е в заговора той е виновен все за нещо . Този вътрешен ВРАГ /Ятак на враждебният мигрант/ изключително добре се е окопал и нямате представа колко е добре. Все пак България има шансове с Другарят Октомври.
  : 2 !
 • Ноември до Октомври 6.2 Ноември до Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Нещо не можах да те разбера...ти за журналиста на Дойче СЕРЕ ли говориш или си БЪЛБУКАШ ей така за вътрешна консумация...?Иначе съм съгласен че България има шансове да отсвири соросоидните неолиберални ГЕЙ мутанти от Драгалевската лаборатория,като ги пренасочи за основна преработка в пещите на ТЕЦ-Бобов дол!!!!!!
  : 2 !
 • десен педал с лява резба 5 десен педал с лява резба преди 1 месец Профил на трол?
  Къф е тоя комунист с червена муцуна на снимката?Тоя не е фоторепортер на Дойче СЕРЕ...Тоя е червен-левичар ПРОВОКАТОР!!!!
 • обосновано предположение на НАТО-МАТО-НАСРАТО 5.1 обосновано предположение на НАТО-МАТО-НАСРАТО преди 1 месец Профил на трол?
  Сигурно се е спънал и е паднал по стълбите...
  : 2 !
 • Октомври 4 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  А , една групировка провокатори лявосектанти антифа са ятаци на масата мигранти/ки. Например както в България си има психодясно , то в Германия си има психоляво. И зад двете сдружения стои едно и също лице. Лицето някога е било агент на гестапо./ ужким бил в концлагер/. Сигурно е ходел с някаква лента както дЪмократа кошлуков. сузиото е носело ЛЕНТА на отрядник.
 • Рънърса от СЦЗ 4.1 Рънърса от СЦЗ преди 1 месец Профил на трол?
  КакъФФь отрядник бее...какви пет лева???дЪмократа Кошлучката в пандиза носеше само лигавник на голо дупе...
  : 2 !
 • нека да потрети-трети път майка и баща! 3 нека да потрети-трети път майка и баща! преди 1 месец Профил на трол?
  Асоциацията на ултрадесните отбелязва, че това е второто подобно нападение срещу Якоби, извършено от тях, също с рани и кражба на неговото оборудване.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Сериозно. Е , товЪ щЪ мЪ Довърши хептен вече.
  : 2 !
 • АнаЛизатор до 3.1 3.2 АнаЛизатор до 3.1 преди 1 месец Профил на трол?
  Нимааа...ти се бъзикаш...а аз си мислех ,че си по държелив!Я се стегни в кръста и не се излагай!!!
  : 1 !
 • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , сега няма да мога да заспя. Може ли такива работи да правят ТЕЗ ХУЛИГАНИ. ЩЪ СЪ РАЗПЛАЧА . Не съм сигурен ДАЛИ ШЕ ГО ПРЕЖИВЕЯ. Моля се , ето ВЕЧЕ КАЧВАМ кръвно 700 на 450 . Ужас , а вече и пребледнявам.
 • Ноември 2.1 Ноември преди 1 месец Профил на трол?
  Слез от джапанките и ке ти мине!
  : 1 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Абе добре бе ама вече кръвното ми е 821/543 и направо незнам. Така съм сЪ разтроил .
  : 1 !
 • д-р Ох Боли 2.3 д-р Ох Боли преди 1 месец Профил на трол?
  Купи си 10 пиявици да ти изсмучат кръвното и кръвчицата...и всичко ще е О КЕЙ!
  : 1 !
 • ДойчландБундесНахтенХитлерЮгенд-да би мирно седяло,не би чудо видяло! 1 ДойчландБундесНахтенХитлерЮгенд-да би мирно седяло,не би чудо видяло! преди 1 месец Профил на трол?
  Кеф майнааа.....
Нагоре