X
 
 

Зоран Заев към депутатите: Вашето решение е историческо

1547 2
Зоран Заев към депутатите: Вашето решение е историческо
Снимка: БГНЕС
Премиерът на  Македония Зоран Заев се обърна към членовете на Комисията по конституционни въпроси и ги призова всички да подкрепят поетия курс по посока членство на страната в ЕС и НАТО, предаде информационна агенция „Макфакс“.

„Ясно е, че промените заслужават подкрепа от всички народни представители с цел членството в ЕС и НАТО, и по-добрия живот. Те са в съответствие с интересите на Македония и международните стандарти.

Заев разговарял лично с депутати относно договора за името

"Гражданите, които решиха да участват на референдума, с над 90% дадоха ясно указание на къде трябва да се движи Македония. Това заяви п...

Парламентът е институцията, която трябва да вземе решение в интерес на гражданите. Депутатите трябва да вземат решение според собствените си убеждения и без натиск от никого. Вашето решение ще изпрати в историята Бившата югославска република Македония", заяви в речта си Заев.

Той повтори четирите предложения за изменения - добавянето на прилагателното „северна" към наименованието на страната, териториалните гаранции и грижите за малцинствата в други страни.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • посока членство на страната в ЕС и НАТО 1 посока членство на страната в ЕС и НАТО преди 1 година Профил на трол?
    Зайо Байо се обърна към членовете на Комисията по конституционни въпроси и им подаде морковчето си...На ръфайте гадове нѝьедньи....
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    През уя ми е за македония...
    : 3 !