Фенове с призив: Да подкрепим Левски Лукойл в Ботевград

1283
Фенове с призив: Да подкрепим Левски Лукойл в Ботевград
Снимка: БГНЕС

Фенклубът на Левски призова своите привърженици да подкрепят баскетболният Левски Лукойл в Ботевград утре. Отборът ще се изправи в пореден мач за титлата срещу Балкан (Ботевград). Финалната серия е с резултат 1-1 победи, а третата среща е в Ботевград в неделя от 18 часа, мач ще има и във вторник. За да спечели Левски Лукойл първенството трябват две победи.

От Националния клуб на привържениците коментират, че на баскетболистите на Тити Папазов ще им бъде изключително трудно, защото ще се изправят срещу добър отбор и феновете на домакините. Те ще имат шествие преди мача и обещават да напълнят залата, за да стане кошмарна обстановката за противниците.

„Наказват Левски за ненормална обстановка на терена и извън него.А нормална ли е тази обстановка на терена и извън него на полуфинала за Купата?!”, питат от Националния клуб на привържениците. На сайтът си те са качили видео клип, в който „невинните” от Балкан, както ги наричат сипят обиди срещу треньора на Левски Лукойл Тити Папазов и нахлуват на терена.

Феновете твърдят, че Българската федерация по баскетбол никога не се е осмелявала да накаже ботевградската агитка. Припомняме, че след мач между двата отбора и ексцесии федерацията глоби Левски Лукойл с 8000 лева и един домакински мач без публика.

„На тях им позволяват всичко – да изскачат на терена, селския им кмет да се разправя с реферите, да псуват Светинята Левски! Каквото повикало, такова се обадило!”, категорични са ултрасите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com