А сега накъде?

1126
А сега накъде?
Снимка: БГНЕС

Следващите няколко месеца са от изключителна важност за бъдещето на Левски. Това бе едно от малкото неща, които станаха ясни след провелата се среща между фенове и ръководството на „сините” в лицето на Диана Иванова и Красимир Иванов.

Срещата не се оказа особено ползотворна, а основната тема бе финансирането на тима и задълженията, които има. Феновете в залата показаха, че са изключителни гневни и разочаровани от случващото се в тима и дори не позволиха на Иванов да представи подготвената презентация за срещата. Голямата част от въпросите, поставени от феновете, всъщност бяха много адекватни за случващото се. Например: каква част от тези 26 млн. лева задължения са краткосрочни, към кого са тези задължения и кога могат да попречат за нормалното функциониране на тима?

Спасеее, дай клуба на феновете!

Спас Русев е готов да се раздели с акциите си и да ги подари на НКП и тръст "Синя България". Това е новината на деня в медийното простр...

Клубът е обезпечен финансово до края на настоящия сезон, но след това накъде? На всички, които са поне малко запознати с материята ще разберат, че един клуб, който е затруднен финансово, чийто стадион е празен и няма ясна концепция много трудно може да привлече спонсори. Това се опитаха и да обясняват двамата управници от Левски, които понесоха не малко обиди и гневни реакции от страна на привържениците. Гневът се стовари именно върху тях, просто защото никой друг не се показа, за да обясни какво се случва.

Втората част от анализа прочетете в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ