Десподов поздрави ЦСКА и отсече: Това може да е последният ми мач за Лудогорец (ВИДЕО)

3012
Десподов поздрави ЦСКА и отсече: Това може да е последният ми мач за Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: ludogorets.com

Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, беше много доволен след 12-ата титла на „орлите“ в историята на клуба. Атакуващият състезател отдаде заслуженото на треньора Ивайло Петев и поздрави ЦСКА за борбената игра и добрите резултати. Крилото призна, че това може да е бил последният му мач за разградчани, и сподели намеренията си за трансфер в чужбина.

„Изключително тежки мачове последните три бяха. Прекалено много пот, труд, характер и какво ли не. Всяка една тренировка, мач. Извървяхме този тежък път. Накрая мисля, че се получи най-хубавото, и спечелихме титлата. Продължавам да мисля и вярвам, че няма невъзнаграден труд“, започна футболистът.

ОЩЕ: Козмин Моци: Най-тежката, но и най-сладката титла на Лудогорец (ВИДЕО)

„По принцип имахме доста тежки моменти, губихме точки. Бяхме и догонващи в класирането, но когато вярваш и се бориш, и знаеш, че имаш добър отбор с добър треньор, имам предвид с идването на господин Петев, то вярвах, че ще се случат нещата. Петев промени факта, че взе и двете купи у нас, така че мисля това говори най-добре. Няма какво да обяснявам какво е променил. Имаше доста тежки мачове, показахме характер. Говори, че той е един мотиватор. Той не е правил подготовката“, каза той.

„Аз не следях какво става в София, нямах телефон в мен. Аз казах и след мача с Левски, аз съм за Лудогорец и трябваше да си вземем мача. Искам да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. Дори бяхме догонващи. Това е начинът, трябва да бъде така всяка година и така ще израства българския футбол, а не да свършва с 20 точки преднина. Поздравявам ги за борбената игра и добрите резултати. Казвам го с добри чувства“, добави Кирил Десподов.

ОЩЕ: Петев обяви трансфер и заяви: Искам да благодаря на Домусчиеви (ВИДЕО)

„Не знам дали ще играя в Шампионска лига аз. Предстои малко почивка. След това има национален отбор, ще видим. Може и това да е бил последният ми мач за Лудогорец, не се знае. Няма да говоря дали има оферти, просто казвам, че съм заявил желанието си пред директорите в клуба. Те го знаят, искам да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-добрият ми, откакто играя футбол. Заслужавам пак да изляза в Европа и се надявам да уважат желанието ми“, подчерта звездата на Лудогорец.

„Когато дойдох в Лудогорец преди 3 години, много хора казваха „ти луд ли си, защо се връщаш в България“. Аз не съжалявам нито ден, че предприех тази крачка. Спечелих всичко, което може тук. Два пъти футболист на годината. Мисля, че и аз и клуба си помогнахме взаимно да спечелим трофеи и да съм щастлив, че съм останал тук. Не съжалявам за нищо, не съжалявам, че цяла България ме мрази. Гледам си играта и кариерата и нищо друго не ме интересува. Ще се радвам отборът да играе в Шампионска лига“, завърши Десподов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

"Против съм, но...": Георги Иванов каза какво ще стане, ако пак има инциденти на Вечното дерби

100 години Етър: Български легенди сътвориха празник с 8-голово зрелище (ВИДЕО)

Собственикът на Локомотив Пловдив скочи на избягал от клуба

Легенда на Локомотив Пд: Лудогорец заслужено ще е шампион, Ботев ще е на финал за Купата

Стойчо Младенов каза кой ще спечели Вечното дерби между ЦСКА и Левски и пожела успех на Гонзо

Локомотив Пловдив освободи трансферна цел на ЦСКА

Левски не може да вземе „Герена“ на концесия, но има други варианти за ползване

Левски публикува финансовия отчет за 2023 г. - "сините" са на печалба, но нарушават Търговския закон

Ботев Пловдив с молба до БФС преди реванша за Купата с ЦСКА

Кандидатите за нови собственици на Пирин обещаха 6-7 млн. бюджет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com