Десподов поздрави ЦСКА и отсече: Това може да е последният ми мач за Лудогорец (ВИДЕО)

2991
Десподов поздрави ЦСКА и отсече: Това може да е последният ми мач за Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: ludogorets.com

Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, беше много доволен след 12-ата титла на „орлите“ в историята на клуба. Атакуващият състезател отдаде заслуженото на треньора Ивайло Петев и поздрави ЦСКА за борбената игра и добрите резултати. Крилото призна, че това може да е бил последният му мач за разградчани, и сподели намеренията си за трансфер в чужбина.

„Изключително тежки мачове последните три бяха. Прекалено много пот, труд, характер и какво ли не. Всяка една тренировка, мач. Извървяхме този тежък път. Накрая мисля, че се получи най-хубавото, и спечелихме титлата. Продължавам да мисля и вярвам, че няма невъзнаграден труд“, започна футболистът.

ОЩЕ: Козмин Моци: Най-тежката, но и най-сладката титла на Лудогорец (ВИДЕО)

„По принцип имахме доста тежки моменти, губихме точки. Бяхме и догонващи в класирането, но когато вярваш и се бориш, и знаеш, че имаш добър отбор с добър треньор, имам предвид с идването на господин Петев, то вярвах, че ще се случат нещата. Петев промени факта, че взе и двете купи у нас, така че мисля това говори най-добре. Няма какво да обяснявам какво е променил. Имаше доста тежки мачове, показахме характер. Говори, че той е един мотиватор. Той не е правил подготовката“, каза той.

„Аз не следях какво става в София, нямах телефон в мен. Аз казах и след мача с Левски, аз съм за Лудогорец и трябваше да си вземем мача. Искам да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. Дори бяхме догонващи. Това е начинът, трябва да бъде така всяка година и така ще израства българския футбол, а не да свършва с 20 точки преднина. Поздравявам ги за борбената игра и добрите резултати. Казвам го с добри чувства“, добави Кирил Десподов.

ОЩЕ: Петев обяви трансфер и заяви: Искам да благодаря на Домусчиеви (ВИДЕО)

„Не знам дали ще играя в Шампионска лига аз. Предстои малко почивка. След това има национален отбор, ще видим. Може и това да е бил последният ми мач за Лудогорец, не се знае. Няма да говоря дали има оферти, просто казвам, че съм заявил желанието си пред директорите в клуба. Те го знаят, искам да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-добрият ми, откакто играя футбол. Заслужавам пак да изляза в Европа и се надявам да уважат желанието ми“, подчерта звездата на Лудогорец.

„Когато дойдох в Лудогорец преди 3 години, много хора казваха „ти луд ли си, защо се връщаш в България“. Аз не съжалявам нито ден, че предприех тази крачка. Спечелих всичко, което може тук. Два пъти футболист на годината. Мисля, че и аз и клуба си помогнахме взаимно да спечелим трофеи и да съм щастлив, че съм останал тук. Не съжалявам за нищо, не съжалявам, че цяла България ме мрази. Гледам си играта и кариерата и нищо друго не ме интересува. Ще се радвам отборът да играе в Шампионска лига“, завърши Десподов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Пострадалият Любенов: Нищо не помня от ситуацията в Разград, извадих късмет

Звезда на Берое се размина с 15-годишна присъда за сексуално насилие

ЦСКА 1948 заменя отиващия в Левски вратар със страж на ЦСКА

Първата дама в Изпълкома на БФС разкри какво ще стори за развитието на женския футбол

"Вярвам, че Георги Иванов ще поведе българския футбол към развитие и успехи"

Костов: Предимството на Левски пред Славия е публиката! Защо да се притеснявам? (ВИДЕО)

ЦСКА плати 3 млн. лева и погаси дълга си към НАП

Каранга: Бих викнал Десподов и Бодуров в ЦСКА, преди да заспя си мисля за мачовете с Левски

Ветеран от Пирин се закани на лидерите в Първа лига и разкри бъдещ трансфер на ЦСКА

Ботев Пловдив вдигна на крака голмайстор за мача с Черно море

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ