Днес Локо Пд посреща Левски

16432
Днес Локо Пд посреща Левски
Снимка: БГНЕС

Треньорът на "Левски" Антони Здравков ще направи известни промени за гостуването на "Локомотив Пловдив". Причината е наказанието на Борислав Цонев, както и болестта, която тръшна Антонио Вутов. С контузии в състава на сините са Кевин Бру и Ларсен Туре и това свежда до минимум възможността за вариативност в състава на столичани. За днешния мач на "Лаута" се очаква капитанът Станислав Ангелов да бъде върнат в халфовата линия, след като срещу "Ботев Пловдив" той действа като централен защитник. Пелето ще играе в средата на терена с Владимир Гаджев, Орлин Старокин и Мирослав Иванов. Последният ще замени в стартовия състав Антонио Вутов. В защита редом до Даниел Димов се очаква да е испанецът Алехандро Перес. Като бекове ще действат Дъстли Мулдер и Нуно Пинто, а на пейката ще останат Йордан Милиев и Пламен Димов, пише football24.bg.

Треньорът на "Локомотив Пловдив" Александър Станков също има доста проблеми за разрешаване. И на него ще му се наложи да размества защитата, защото няма да може да ползва наказания Диего Фераресо. Поради тази причина той смята да премести Белаид от центъра на отбраната на левия бек. Станков може да избира измежду двама за партньор на Александър Тунчев - Валери Георгиев или Асен Георгиев. По-вероятно е да заложи на първия. Капитанът Здравко Лазаров отново ще остане на резервната скамейка, след като е с контузия от мача с "ЦСКА". С травма бе и Дани Кики, но той ще започне като титуляр. На върха на атаката ще са Мартин Камбуров и Крис Тади. А в халфовата линия ще действат Илиадис и Н'Дайе, разкри "Тема спорт".

Премии за футболистите на Левски

Отбора на "Левки" взе премии за победата си срещу "Ботев Пд" с минималното 1:0. За първи път бонусната система в клуба не е официално у...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ