Левски пуска Дъстли Мюлдер в Ботев Пловдив

11662
Левски пуска Дъстли Мюлдер в Ботев Пловдив

Десният бек на "Левски" Дъстли Мюлдер може да премине в "Ботев Пловдив". Наставникът на сините Славиша Йоканович няма да разчита на бека и иска да се отърве от него, но трансферът му зависи от наставника на канарчетата Станимир Стоилов, който ще прецени дали има нужда от десния защитник, пише football24.bg.

Въпреки това основната цел пред тима на "Ботев" е привличането на десния бек на "Лудогорец" Йордан Минев, но неговият трансфер изглежда невъзможен. Затова пловдивчани могат да се насочат към другия десен бек на шампионите - Шоко.

А група поиска помощта на Газпром

А група вкупом поиска от премиера Пламен Орешарски да съдейства руската компания „Газпром” да стане спонсор на цялото първе...

Междувременно стана ясно, че "Левски" вече търси нов отбор на все още новото попълнение Рамон Лопес. Бразилското крило пристигна на "Герена" точно преди два месеца, но след идването на Славиша Йоканович вече е ясно, че няма да е нужно на клуба. Още повече че се чака пореден флангови футболист да пристигне в "Левски". Така привлеченият като свободен агент и подписал до 2015 година Рамон вече е сложен на сергията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com