Лудогорец – ЦСКА: Битка за титлата, но и много повече WINBET се включва в дербито със специална бонус-промоция*

2066
Лудогорец – ЦСКА: Битка за титлата, но и много повече WINBET се включва в дербито със специална бонус-промоция*
Снимка: winbet

Лудогорец е безспорният доминант в българския футбол през последното десетилетие и в момента посяга към рекорд в българското първенство, който изглеждаше немислим. „Орлите” преследват десетата си поредна титла, но за първи път от дълго време насам имат истински конкурент за върха. ЦСКА е в серия от осем поредни шампионатни победи, а при девета такава ще свали разградчани от първата позиция в класирането.

Възходът на ЦСКА е тясно свързан с идването на Бруно Акрапович на треньорския пост. Босненецът наложи железен ред в защитата и „червените” са допуснали само един гол от началото на престоя му на „Българска армия”. Разликата с Лудогорец, която бе осем точки в началото на декември, сега спадна до три. Пределно ясно е, че ЦСКА не може да мечтае за титла, ако не победи поне веднъж прекия си конкурент. А при този формат на първенството, изходът от съботния мач е много вероятно да е ключов при определянето на домакина на третия сблъсък Лудогорец – ЦСКА този сезон, когато лидерът след редовните 26 кръга ще приеме противника си на своя стадион.

По всичко личи, че това е вероятно най-важният мач за сезона в Първа лига и за двата отбора и имаме всички основания да очакваме драма и оспорвани единоборства. Затова, WINBET предлага да се включите в интригата със своя специална промоция за дербито на кръга, а може би и сезона. Всички регистрирани потребители на платформата winbet.bg, които поставят залог от минимум 20 лв. при коефициент от най-малко 1.30, могат да очакват бонус от 2 лв. за всеки жълт картон и по 5 лв. за всеки червен картон в срещата. Всички подробности за тази промоция са публикувани тук

А за да бъде още по-интересно, на winbet.bg продължава турнирът WINBET Open Sport, където с вашите залози печелите точки за паричните награди на обща стойност 100 000 лв. За да участвате в турнира е нужно само да сте регистриран потребител на сайта, а размерът, броят и видът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.

Историята казва, че Лудогорец не е побеждавал ЦСКА в осем поредни сблъсъка на всички фронтове, а победител нямаше в последните седем шампионатни мача между двата отбора. За сведение: Коефициентът на WINBET за победа на домакините е 2.22, а за победа на ЦСКА – 3. 35. Равенството е оценено на 3.10.

Равенството 2:2 на „Българска армия” през септември бе и първият мач от десет насам, в който паднаха повече от два гола. През последните два сезона „червените” не са отбелязвали в Разград в мач от Първа лига, а на този стадион не е имало и случай, в който и двата отбора да вкарат от онова лудо 3:2 на 6 април 2018 г. В тази връзка, WINBET оценява шанса за повече от два гола в мача на 1.55, а за нулево равенство коефициентът е 8.80.

И един исторически паралел: през есента на 1989 г. ЦСКА продаде Любослав Пенев на Валенсия точно преди мача с Левски, а Димитър Пенев вместо да тренира отбора, бе заминал да го придружи при официалното представяне. „Сините” радостно потриваха ръце само за да получат най-звучния си шамар в историята на дербито – 5:0. През 2021 г. или 22 години по-късно, ЦСКА продаде Али Соу на Ростов две седмици преди гостуването си в Разград. Около клуба и неговото финансово състояние се завъртя поредната медийна вихрушка. Изглежда сякаш отново бе приложена проверената тактика за успиване на врага, покрай което Акрапович и футболистите му бяха оставени на спокойствие преди най-важния им мач от началото на сезона.

*Коефициентите са валидни към 10:00 на 26 февруари 2021 г. За актуалните коефициенти, посетете winbet.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

"Против съм, но...": Георги Иванов каза какво ще стане, ако пак има инциденти на Вечното дерби

100 години Етър: Български легенди сътвориха празник с 8-голово зрелище (ВИДЕО)

Собственикът на Локомотив Пловдив скочи на избягал от клуба

Легенда на Локомотив Пд: Лудогорец заслужено ще е шампион, Ботев ще е на финал за Купата

Стойчо Младенов каза кой ще спечели Вечното дерби между ЦСКА и Левски и пожела успех на Гонзо

Локомотив Пловдив освободи трансферна цел на ЦСКА

Левски не може да вземе „Герена“ на концесия, но има други варианти за ползване

Левски публикува финансовия отчет за 2023 г. - "сините" са на печалба, но нарушават Търговския закон

Ботев Пловдив с молба до БФС преди реванша за Купата с ЦСКА

Кандидатите за нови собственици на Пирин обещаха 6-7 млн. бюджет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com