Наско Сираков е добре, не е имал инсулт

7424
Наско Сираков е добре, не е имал инсулт
Снимка: БГНЕС

Разстройство на кръвообращението, психически и физическа преумора – това са някои от причините, които могат да доведат до "периферно-вестибуларно разстройство”. На практика не става въпрос за инсулт. Това съобщиха от УМБАЛ „Св. Анна” пред Нова телевизия във връзка с приетия по спешност вчера (3 март) легендарен български футболист Наско Сираков.

Към момента лекарите изключват вероятността да говорим за масивен инсулт. Състоянието на Сираков е стабилно, уверяват от Окръжна болница. Футболната ни легенда ще остане под наблюдение няколко дни, като засега не е ясно колко точно време Сираков ще бъде под лекарската опека. Той трябва да стои на тъмно и тихо, уточняват от „Св. Анна”.

Наско Сираков остава в болницата за няколко дни

Футболният нападател Наско Сираков ще остане няколко дни в болница "Света Анна" под лекарско наблюдение. Той беше приет в лечебното зав...

Припомняме, че Сираков постъпи в болницата със симптоми на гадене и виене на свят. Той е повръщал и се е чувствал много зле, като не е можел да ходи.

Към момента Сираков има оплаквания от лек световъртеж и леко гадене. Критични са първите 24 часа, нещата вървят към подобрение, увериха от "Св. Анна".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com