Първолаците на село Лесново изнесоха незабравим празник за буквите

7605
Първолаците на село Лесново изнесоха незабравим празник за буквите
Снимка: Община Елин Пелин

На 22.03.2017 г. от 17:00 ч. първокласниците от ОУ „Христо Ботев“, с. Лесново изнесоха незабравимо представление под надслов „Ние вече сме грамотни“ пред родители, учители и гости на училището, съобщиха от Община Елин Пелин.

Класният ръководител на 1-ви клас - г-жа Мария Тодорова - беше вложила много старание, любов и енергия в подготовката на представлението, отбелязващо празника на буквите. Малките ученици, макар и само девет на брой, се справиха блестящо с поверените им роли и зарадваха присъстващите родители, гости и учители с представянето си. Цвета Влъчкова, директор на училището, поздрави всеки един ученик за положените старания в клас, а три ученички от 4-ти клас в същото училище изпяха песен и подариха на първокласниците един брой от училищния вестник „Любознайко“.

Елин Пелин се зарадва на футболни успехи

На 19.03.2017 г. от 15:00 часа на стадиона в с. Горна Малина се състоя първата официална среща от първенството за ОФК „Елин Пелин...

Децата декламираха, пяха, разиграваха етюди и демонстрираха новите си умения по четене, като предизвикаха сълзи от радост и гордост в очите на своите родители. Гости на тържеството бяха и учителките от детската градина в с. Лесново, които се възхитиха на постигнатите от децата резултати. В на края на тържеството първолаците получиха много заслужени подаръци и хапнаха от специалната торта във формата на отворена книга.

На събитието присъства и г-жа Ели Цветанова, заместник-кмет на Община Елин Пелин с ресор „Образование, социални и хуманитарни дейности“, която поднесе своите поздравления за празника и подари картина на децата от първи клас от името на кмета на общината - доц. Ивайло Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София