Скаут на Рафа Бенитес ще помага на Пепе Мурсия

9430
Скаут на Рафа Бенитес ще помага на Пепе Мурсия
Снимка: БГНЕС

Анализаторът Давид Серано може да стартира работа в Левски, пише "Тема Спорт". От четвъртък испанецът е в София по покана на новия треньор на "сините" Пепе Мурсия. Двамата се познават отлично и Мурсия държи Серано да стане част от щаба на Левски.

Испанецът Давид Серано е роден на 15 октомври 1976 г. в Германия. Специалистът, който притежава Лиценз А, има доста опит в работата с подрастващи, както и с анализирането на отбори и следенето на млади таланти. През сезон 2009.10 той ръководи футболното училище на Барселона в испанския град Кастейон. След това попада под крилото на настоящия треньор на Наполи Рафаел Бенитес. В продължение на два сезона Серано работи за Бенитес. Една от задачите му е била да следи развитието на млади таланти от Бундеслигата. Причината е, че говори перфектно немски, а владее още английски и испански.

Гаджев призна: Може да остана в Левски

Владимир Гаджев призна, че е близо до оставане В Левски. Полузащитникът има договор с клуба до края на месеца и опитва да си уреди тран...

По същото време е и скаут и анализатор на съперниците на Виляреал. През сезон 2012/13 е помощник-треньор на юношите на Виляреал до 19 години. За последно е бил помощник в испански третодивизионен отбор.

Преди време Серано е следил изявите на Антонио Вутов от Левски, който вече е в Удинезе. Изгледал е доста мачове на Левски от миналия сезон.

Предстоят му сериозни разговори със спортния директор Георги Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ