Стоичков: Лупи да не ме замесва в лупингите си

6894
Стоичков: Лупи да не ме замесва в лупингите си

Най-емблематичният футболист на ЦСКА Христо Стоичков, който беше гласен за треньор и президент на армейския клуб, засече в типичен стил Александър Томов – бившият президент на червените, който отново влиза в клуба посредством кръга „Червени шампиони”.

„Призовавам Лупи да не лъже пак и да не намесва моето име в неговите лупинги", заяви Христо Стоичков по повод изявление на Александър Томов, че кавалерът на “Златната топка” няма да дойде в ЦСКА, защото “в клуба няма кеш”, пише football24.bg, позовавайки се на вестник „Труд”. 

ЦСКА се цели в Станислав Генчев

Отборът на ЦСКА ще опита да привлече в редиците Станислав Генчев, предаде football24.bg. Бившият футболист на "Лудогорец", който в по...

"Казах само, че съм готов да работя в чист клуб, където играчите и служителите ще си получават редовно заплатите. Нищо повече. За щастие аз въпроса с парите за моето семейство го реших още през 1992 г., когато подписах втория си договор с Барса. И за разлика от някои не съм заплашен да бъда библиотекар в затвора. Все пак заради ЦСКА му пожелавам да не го изгонят пак с шутове от “Армията” като миналия път. И дано ЦСКА да не се окаже само нечия спасителна жилетка от затвора”, обясни Камата.

Междувременно стана ясно, че досегашният собственик на ЦСКА „Титан” отказва да чисти боклука на стадион „Българска армия”. Преди контейнерите били изпразвани редовно, но в събота било съобщено, че се очакват пари, преди това да бъде направено. От бившия собственик на ЦСКА били категорични, че дори може да се използва и друга фирма, стига да им бъдат платени и контейнерите, които са на стадиона.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com