Васил Драголов: Берое трябва да се цели в тройката

16837
Васил Драголов: Берое трябва да се цели в тройката

Бившият изпълнителен директор на Берое Васил Драголов заяви пред "Тема Спорт", че не е изненадан от възхода на тима, изразяващ се в две поредни победи над Левски и Славия.

"Положителна роля изигра успехът над Левски в предния кръг. Вярно е, че "сините" не са в оптимална форма, но победа над тях винаги вдига самочувствието. Друга причина за хубавото представяне напоследък е фактът, че тимът натрупа точки и не е обременен психически. Хубчев разполага с качествени за нивото на първенството ни играчи. Те задължително трябва да са в първата шестица, а защо по-нататък да не се прицелят и в място в тройката", коментира Драголов.

Берое взе скалпа и на Славия и скочи в топ 3

Отборът на Берое постигна втора поредна победа в "А" група, този път над Славия, която надигра. Салим Керкар в 19-ата и Венци Христов в...

Бившият национал и шампион с Берое от 1986 г. взе отношение и по темата за предстоящото в следващия кръг домакинство на Хасково.

"Очаквам съперникът да предложи сгъстена защита, а срещу такава тактика ние играем трудно. В редиците на гостите са намерили място голям брой бивши наши състезатели - Дончо Атанасов, Емил Ангелов, Мартин Райнов, Атанас Чепилов, Боян Пейков и Педро Еуженио. Всички те ще искат да докажат качествата си. Но по-силните футболни аргументи са в наша полза и съм убеден, че няма да ни е трудно да наложим волята си над новака", отбеляза докорошният изпълнителен директор на "зелените".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ