Вили Вуцов избухна: Това е класически тероризъм, да дойде ГДБОП (ВИДЕО)

6618
Вили Вуцов избухна: Това е класически тероризъм, да дойде ГДБОП (ВИДЕО)
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

Старши треньорът на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, беше много афектиран след поражението с 0:1 от Миньор в Перник. Специалистът обвини директно съдийската бригада в тероризъм и в типичния си стил призова ГДБОП да се намеси. Наставникът сподели, че според него много хора са тръгнали срещу фамилия Вуцови. Той коментира и актуалните теми от елита на родния футбол.

„Те спестени картони бяха в едната посока и вдигнати в другата. На терена днес трябва да дойде ГДБОП – това съдийство е тероризъм. Класически тероризъм с бандит. Този е бандит и цяла България го знае, но важно е кой го назначава. Този, който го назначава, е най-големият бандит, но с него ще се разправям на лична основа, тъй като тероризира отбора ми. Поемам вината за загубата. Не може да каже на левия бек – кажи им да те сменят, тъй като ще те изгоня. Смених го и на другия ни бек му изпука за 12 минути два жълти картона. Ние имаме пет фала, той ни даде четири картона“, започна тирадата си Вуцов пред колегите от Gong.bg.

ОЩЕ: Спортист Своге докосва елита, Миньор Перник изпадна в Трета лига

„За тази дузпа въобще няма да говоря, това е безумие при 0:0. помощниците и те калпазани. Ако това са им възможностите, моментално трябва да бъдат спрени, тъй като явно футболът им идва тежък. Казах на съдийския наблюдател всичко 1:1. Ще взема мерки, тъй като много хора тръгнаха срещу фамилия Вуцови – объркаха се. Разни мишки, които си мислят, че могат да бъдат по-големи тарикати. Аз съм ученик на Иван Вуцов", продължи той.

"Много неща ще кажа и много хора ще ги боли главата. Всички мачове играем феърплей, няма съмнения за уговорки. Играхме си и днес както трябва. Като качество на играта – не е това, което трябваше. Имаше отпускане. Водещите ни футболисти излязоха от наказание. Всяко нещо фал, набуха ни 10 пъти в пеналта. Страшна работа. Поздравявам Миньор, но победата се дължи на цялата тройка“, допълни специалистът.

ОЩЕ: Време за празненства във Велико Търново: Етър се завърна в Първа лига!

„По принцип това, което направиха момчетата за мен, съм им благодарен. Не сме водили разговори с Янтра. Имам планове, но се замислям дали да не сложа някои хора на местото им. Да отида на позиция, която ми е предложена и някои хора като тия днес терористи да ги поставя на място. Време е да се говори чисто футболно, какво се играе, какво се случва на терена. Ние говорим за съдийство, уредени мачове и не искам да говоря за такива неща, тъй като ми е мъчно“, сподели Вуцов.

„Не бих се нагърбил с прогноза за елита. Лудогорец при всяко положение са едни гърди напред. Ако някой си мисли, че те ще бият лесно Черно море – се заблуждават. За мен Левски има по-добър отбор от ЦСКА. Левски и ЦСКА е бил винаги черешката на тортата у нас. В Левски ще се опитат да си направят кефа и да спрат ЦСКА. Шапки долу на ЦСКА 1948, тъй като спряха и Лудогорец. Без да ми се обиждат от Разград, но ЦСКА 1948 с този феърплей заслужаваха купата", завърши наставникът на Янтра Габрово.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Сираков: Краев спря да разговаря с всички в Левски, оставихме Костов по бели гащи (ВИДЕО)

Сираков: Превърнахме футбола във война, Георги Иванов ми е израснал пред очите

"Най-нормално е да я вземем от Мюнхен 1860": Сираков за юбилейната фланелка (ВИДЕО)

Керкез: Победата над ЦСКА е №1 в кариерата ми, но имаме още работа (ВИДЕО)

Стамен Белчев каза какво е липсвало на ЦСКА и разкри състоянието на Каранга (ВИДЕО)

Ботев Пловдив "изплакна" ЦСКА и се доближи до финал за Купата на България, меле беляза мача (ВИДЕО)

Сираков хаплив по адрес на Мъри: Беше добре платен в Левски, след 11 мача без победа не го махнах

Отборът на Любо Пенев покани Гонзо и шефа на съдиите на диспут в ефир

Лекувал Гуардиола, Иниеста и Торес оперира голмайстора на Първа лига

Клуб от Първа лига извива ръцете на Левски, поискаха колосална сума от "сините"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com