Майка с деца за малко да бъде нападната от глутница кучета в Благоевград

3429
Майка с деца за малко да бъде нападната от глутница кучета в Благоевград
Снимка: Facebook/Забелязано в Благоевград

Зловещ инцидент за малко да стане в Благоевград. Майка с деца се оплака в мрежата, че глутница кучета са я изплашили, докато разхождала децата. Кучетата били повече от 10 и видимо агресивни. Дамата звъняла на телефони на общината, за да се реши проблема, но никой не ѝ вдигнал. Ето какво написа тя:

"Меко казано съм потресена и ужасена!!! Естествено, кварталът е Еленово...Решавам да разходя децата си на това прекрасно време и изведнъж срещу мен 10 големи кучета!!! И един изкукуригал старец, който реши да им подметне 2 кокалчетата...Как ще се нахранят дузина освирепели кучета с 2 кокалчета?!! Съответно кучетата започнаха да ръмжат, да лаят, да се нападат...И всичко това се случва на метри от мен и децата ми ! Веднага се върнах назад и пресякохме улицата! Звънях на телефона за сигнали в общината...познайте...никой не вдига! Глутницата е на няколко метра от детска площадка, на която играят деца! Ще чакаме да стане най-лошото, за да се размърда някой...Или новите плочки и коледната украса са по-важни от живота и здравето на децата ни?!!!! Пълен абсурд!"

Глутница бездомни кучета нападнаха майка с дете в София

Глутница бездомни кучета в София нападнаха майка и детето ѝ, които за щастие са се разминали само с уплаха. Инцидентът става на метри ...

Друга майка също не скри страха си с думите:

"Проблемът с бездомните кучета е наистина сериозен. Преди дни, докато се прибирах към вкъщи, две кучета се приближиха към мен откъм гърба ми и едното се опита да ме захапе за крака, а другото лаеше. Благодарение на това, че успях да реагирам бързо, нямах рани, но не е нормално това да се случва по улицата. Явно заради студа и това, че нямат храна, кучетата са освирепели и са агресивни, готови да нападнат. Освен това са навсякъде - на центъра, по главната улица, пред общината, дори в двора на училището ми. Трябва да се вземат незабавни мерки, защото в противен случай ситуацията ще се влошава все повече!"

В началото на месеца Благоевград осъмна със зловещата история на учителката Вера Кацарска, която бе нахапана жестоко от куче в общински парк. Жената прави обичайната си разходка в парка, когато бездомно куче я захапва. Тя губи съзнание и е откарана в местната болница. Няколко дни по-късно, жената се връща в парка и вижда, че кучетата са още там. Кацарска е подала жалба в полицията и се заканва да съди общината. 

В средата на годината пък, Благоевград бе замесен в друг скандал, след като любителски кадри показаха служители на приюта в града да изхвърлят кучета край Кресна. Тогава от фирмата заявиха, че това не е така, а от общината започнаха проверки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от БЛАГОЕВГРАД:

Собственик на магазин в Благоевград откри стара ръчна граната

Без аптека и лекар са жителите и гостите на Мелник

Благоевград отдели почти милион за приобщаване на ромите

Спешни медици протестират заради поредна проява на насилие към тях

Обвързаха кмет на голям град с Нотариуса: Кметът отговори подобаващо

4 години по-късно: Бившият кмет на Благоевград се завърна в ГЕРБ

Община Разлог и “МБАЛ- Разлог” набират средства за нов мамограф

Обраха офис на кабелна телевизия в Благоевград

Две леки земетресения край Симитли

АДФИ със спешна финансова проверка в община Благоевград

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Благоевград