Нова България продължи безплатната си здравна инициатива и в Благоевград

14273
Нова България продължи безплатната си здравна инициатива и в Благоевград

Лицето на кампанията "Хепатитът до мен" Христо Гешов се обяви в подкрепа на партият и призова всички да гласуват с бюлетина номер 8 на предстоящите парламентарни избори

След като през изминалите дни ПП "Нова България" организира мобилни кабинети за изследване за хепатит B и C в Перник и Пазарджик, днес тази инициатива се проведе и в Благоевград. Каузата е тясно обвързано с популяризирането на превенцията и профилактиката като едни от основните приоритети за реформиране на здравната система, които партията предлага в своята програма. Цялото изявление на Гешов вижте тук.

Продължават акциите срещу хепатита

Продължават акциите за безплатно изследване за хепатит Б и Ц в страната ни, организирани от Фондация „Христо Гешов“ . На 0...

ПП "Нова България" ще продължи да работи за по-достойния живот на българите, които страдат от въпросното заболяване или са преносители на неговия вирус. Това стана ясно от изявление на Христо Гешев – лице на кампанията "Хепатитът до мен", който обяви че за в бъдеще, водената от него фондация ще работи в тясно сътрудничество с „Нова България“.

От партията отказват да коментират трагедията в село Горни Лом със загиналите работници във фабриката за взривни вещества и боеприпаси. „Няма да коментираме. Цинично е! Няма думи, които да успокоят почернените сърца на близките и да намалят болката им. Вярно, е че това не е само лична трагедия, но няма да я направя политическа дискусия. Ден на траур e! Искам да сведем глава и да се помолим за душите на загиналите и това да е наистина последната такава трагедия. Поднасям най-искрените си съболезнования към семействата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com