X
 
 

Откриха нов мост в Банско (СНИМКИ)

4300 0
photo of Откриха нов мост в Банско (СНИМКИ)
Снимка: община Банско
В Банско бе открит и осветен новия “Топов мост” на река Глазне. Oчаква се реконструкцията да доведе много ползи за града.

"С изграждането на подпорните стени и укрепването на дъното на реката, които вече са факт, се осигурява необходимата превенция от наводнения. За осъществяването на този толкова важен за града проект получихме огромна финансова помощ, за което благодаря на правителството и лично на премиера Борисов.", заяви кметът Георги Икономов.

С монтирането на красивия мост е възстановена изгубената по време на наводненията през 2016 г. пешеходна връзка.

"Визията отговаря изцяло на новия облик на града ни, който създаваме стъпка по стъпка. Благодаря на всички, които споделиха с нас емоцията от добре свършената работа. Сега е ред на катинарите и нощните снимки на фенерите, както туристическата традиция подобава. А за нас предстои догодина да осъществим следващия етап на проекта, който включва изграждането на улица и паркова зона.", допълни Икономов.

Благодаря на всички, които споделиха с нас емоцията от добре свършената работа. Сега е ред на катинарите и нощните снимки на фенерите, както туристическата традиция подобава.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално